Huren bij HalloStroom, hoe werkt het?
Stap 1: de aanvraag

Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een persoonlijke, op maat gemaakte offerte.

De offerte
Het begint met een persoonlijk gesprek om te beoordelen of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. We nemen samen je energieverbruik door en we bekijken het dak met behulp van speciale satellietsoftware. Daarmee kunnen we van afstand zien of jouw huis geschikt is voor een zonnestroomsysteem.

Op basis van jouw verbruik, de afmetingen van het dak en je eigen specifieke wensen maken onze accountmanagers een ontwerp op maat. Je ontvangt een legplan van de zonnepanelen en krijgt via een persoonlijke offerte inzicht in de opwekcapaciteit van jouw zonnestroomsysteem.


Het akkoord
Wanneer je tevreden bent met de offerte en hiermee akkoord gaat, doet onze financiële afdeling een laatste check. Zij controleren vervolgens de kredietwaardigheid en kijken of je inderdaad de rechtmatige eigenaar van het huis bent. Als dit allemaal in orde is, kom je terecht bij een van onze collega’s van de afdeling operations. Zij zijn gespecialiseerd in het gehele installatieproces en zullen je helpen in het vervolgtraject.