Huren bij HalloStroom, hoe werkt het?
Hoe kan ik mij voorbereiden?

Alvorens onze installateurs bij jou langs komen, voor zowel de technische schouw als de installatie, vragen wij om thuis voorbereid te zijn.

Hoe kan je je voorbereiden op de technische schouw afspraak?
Om de werkvoorbereidingsafspraak zo goed mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je het volgende:

  • De mogelijke omvormerslocatie vrij toegankelijk te maken
  • uw meterkast vrij toegankelijk te maken


Hoe kan je je voorbereiden op de installatie?
Om de installatie soepel te laten verlopen en het onze installateurs net wat gemakkelijker te maken vragen wij je, alvorens de installateurs komen op de ingeplande installatiedag, voor te bereiden op de volgende punten:

  • Maak ruimte vrij rondom de kabelroutes, de meterkast en de toekomstige plek van de omvormer.
  • Zoek de toegangscode van je internetverbinding (voor het installeren van de monitoring) en houd de computer/ laptop beschikbaar
  • Heb je een schuin dak? wil je dan zorgen voor reservedakpannen? Mocht een dakpan onverhoopt stukgaan, kan die gelijk vervangen worden.
  • Als de installateurs klaar zijn wordt je gevraagd om de opleveringsverklaring te ondertekenen. Doe dit a.u.b. nadat je alles met de installateur bekeken en doorgenomen heeft en tevreden bent. Is er iets wat nog niet naar je tevredenheid is, dan kunnen de installateurs op dat moment nog iets aanpassen. Kunnen ze dat niet, dan graag vermelden op de opleveringsverklaring.

In de meeste gevallen wordt de montage in één dag afgerond. Wanneer dat niet zo is laten wij dit van tevoren weten. Nadat de montage is afgerond neemt onze monteur alle werkzaamheden met je door en geeft je uitleg over het gebruik van je zonnestroomsysteem. Het systeem is meteen operationeel en je begint direct met opwekken van je eigen zonnestroom.