Menu
8,5
Terug

Stap 1: de aanvraag

De offerte
Het begint met een persoonlijk gesprek om te beoordelen of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. We nemen samen je energieverbruik door en we bekijken het dak met behulp van speciale satellietsoftware. Daarmee kunnen we van afstand zien of jouw huis geschikt is voor zonnepanelen huren.

Op basis van jouw verbruik, de afmetingen van het dak en je eigen specifieke wensen maken onze accountmanagers een ontwerp op maat. Je ontvangt een legplan van de zonnepanelen en krijgt via een persoonlijke offerte inzicht in de capaciteit van jouw zonnepanelen.

Na akkoord
Ben je tevreden met de offerte en ga je akkoord? Dan doet onze financiĆ«le afdeling een laatste check. Zij controleren of het juridisch mogelijk is om de zonnepanelen op je huis te installeren. Je moet zelf eigenaar van het huis zijn bijvoorbeeld. Daarna komen onze monteurs langs voor een persoonlijke check bij je thuis. Zij zorgen ervoor dat wat we hebben besproken ook echt geĆÆnstalleerd kan worden op je dak. Soms komt het voor dat daardoor nog aanpassingen op het voorstel gemaakt worden. Je ontvangt dan een nieuwe vrijblijvende offerte.