Zo beoordelen onze klanten ons

Bij HalloStroom worden we blij van onze klanten. Daarom doen we hard ons best om ze goed te helpen en vragen we een recensie over de HalloStroom ervaringen. Hieronder lees je hoe onze klanten ons beoordelen via het onafhankelijke platform Klantenvertellen.

Beoordelingen
Beveelt ons aan
Bezig met laden
P.A. Oudeschild 19-12-2018
  • Totaal oordeel 8
  • Communicatie 8
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 8
  • Vakmanschap 8
8 0

op een paar dingetjes na goed

Marja Kudelstaart 16-12-2018
  • Totaal oordeel 9
  • Communicatie 9
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 9
  • Vakmanschap 9
9 0

Alles verliep vlot.

R.R Ee 13-12-2018
  • Totaal oordeel 8
  • Communicatie 8
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 8
  • Vakmanschap 8
8 0

installatie ging vlot en was best tevreden

Ron Graauw 13-12-2018
  • Totaal oordeel 9
  • Communicatie 8
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 8
  • Vakmanschap 9
9 0
Jan Zoetermeer 12-12-2018
  • Totaal oordeel 8
  • Communicatie 4
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 7
  • Vakmanschap 5
8 0

de afwerking van de kabels die van de zonnenpanelen komen dat kan veel beter nu hangen de kabels los voor de
droger dat is levensgevaarlijk al drie gebeld ze doen er niets aan ik als 78jaar voelt zich flink genomen

Marlon Capelle a/d ijssel 11-12-2018
  • Totaal oordeel 9
  • Communicatie 8
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 8
  • Vakmanschap 8
9 0

Mijn ervaring in het algemeen (digitaal aanvraagproces, telefonische adviezen en mededelingen na aanvraag tot en met installatie van de panelen) is gewoon heel goed verlopen. Minder vind ik dat ik voor aanvraag aan de installateurs had gevraagd of ik de spullen in meterkast moest verwijderen voordat zij e.e.a in die kast zouden installeren. Het antwoord was nee. Achteraf is gebleken dat door boorwerkzaamheden alle spullen helemaal onder het stof en vuil zaten. Dat is niet helemaal jofel omdat ik sommige spullen niet meer schoon heb kunnen krijgen en dus heb moeten weggooien. Maar overall ben ik tevreden met de service.

wim Emst 10-12-2018
  • Totaal oordeel 9
  • Communicatie 9
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 9
  • Vakmanschap 9
9 0

zeer prettig ervaren, netjes gemonteerd.

10-12-2018
  • Totaal oordeel 9
  • Communicatie 9
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 9
  • Vakmanschap 9
9 0

Helaas was in eerste instantie een verkeerde omvormer meegenomen. Dit is de volgende ochtend hersteld.
Zonder dit zou het perfect geweest zijn.

B Gendringen 10-12-2018
  • Totaal oordeel 10
  • Communicatie 10
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 10
  • Vakmanschap 10
10 0

Vakkundige mensen super goede service & uitleg en handelswijze en zeer zeker niet duur u hebt de keuze uit kopen of huren een echte aanrader๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Stefan Wijhe 10-12-2018
  • Totaal oordeel 8
  • Communicatie 9
  • Aanbeveling Ja
  • Persoonlijk advies 9
  • Vakmanschap 9
8 0

Een goed aanbod en duidelijk in communicatie. Panelen leveren nu inmiddels stroom.

Bel mij terug