Nieuws

Hallo beter milieu

Dordrecht zwaar

Dag grijze stroom, hallo beter milieu

Het boeit ons niet uit welk milieu je komt. HalloStroom is voor iedereen! Wat wij wél belangrijk vinden is een beter milieu. Duurzaamheid voor iedereen is onze droom. En daar werken wij elke dag aan.

Groene stroom versus grijze stroom

Groene stroom is duurzaam, grijze stroom niet. Grijze stroom wordt opgewekt uit fossiele brandstoffen zoals gas, aardolie en kolen. Energiebronnen die uitgeput raken. Fossiele brandstoffen worden verbrand om energie op te wekken. Bij deze verbranding komen schadelijke gassen vrij. Die hebben grote impact op mens en milieu. Groene stroom wordt opgewekt uit 100% natuurlijke energie, zoals zon en wind. Elementen die eindeloos zijn. Daarom kiezen we bij HalloStroom voor zonne-energie. Wel zo duurzaam voor de aarde.

Hallo Almere hallo zonnige daken

Burenvoordeel

Help je mee het milieu verbeteren?
Wist je dat samen besparen met de buren meer dan 1 voordeel oplevert? Naast dat je samen meer impact maakt, krijg je bij een doorverwijzing beide 150 euro terug. De buren blij maken werkt dus ook in jouw voordeel.

Hallo nieuwe energiewereld

Samen bouwen we aan het grootste, duurzaam opgewekte energienetwerk. 100% lokaal opgewekte zonne-energie als de zon straalt op een zomerse dag. En zelfs bij een typisch Hollandse wolkenlucht. Daglicht is namelijk al voldoende om zonne-energie op te wekken. Die energie is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens. Op jouw eigen dak of op het dak van je buurman. Met hernieuwbare bronnen, zonder schade aan het milieu en aanwijsbaar tot aan de bron.

Inmiddels zijn al zo’n 7.500 huishoudens in Nederland overgestapt op duurzame stroom van HalloStroom. Ook ASN Bank, ING en het Nationaal Groenfonds zijn trouwe partners. En het mooie is, zonne-energie van HalloStroom is vrij te delen met iedereen.

Dag van het milieu

Op 5 juni was het weer Wereldmilieudag. Het perfecte moment voor reflectie. Maar laten we eerlijk zijn, daar hebben we zo'n dag niet voor nodig. Nederland, de wereld, moet in beweging komen. In beweging om slimmere energiekeuzes te maken. En die duurzame transitie gaat het snelst als iedereen meedoet.

Hoe bewust ga jij met (je) energie om? (Hoe) help jij mee het milieu te verbeteren?

Sluit je aan bij het grootste, duurzaam opgewekte energienetwerk en draag bij aan een beter milieu. Zeg dag tegen grijze energie en hallo tegen zonne-energie. Neem contact op met HalloStroom of doe de dakcheck.

Deel dit artikel



Bekijk onze oplossingen om te besparen op je energierekening