Menu
8,5

HALLO LANGSTE DAG VAN HET JAAR!

Het begin van de zomer stroomt binnen met een grijze natte dag. Maar dat is wel een voorbode voor een stralende zomer want een bui voor een mooie gebeurtenis brengt geluk! En morgen belooft weer zonnig te worden, met 1 seconde minder dan de langste dag van het jaar een perfecte dag voor maximale zonne-energie!

Extra zonne-energie

Van zon krijg je meer energie. Dat voel je, de zonnestralen vrolijk dansend op je gezicht en de zonnewarmte die doordringt tot diep in je lijf. Dat merk je, zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, brandstof voor het menselijk lichaam. Zon nodigt je uit, om naar buiten te gaan en in beweging te komen. Dat verbindt, elkaar ontmoeten tijdens een picknick in het park, een zomerse BBQ of spontaan in de zon op een terras. Dat geeft energie!

Langste dag zon fietsen zonne energie

In mei, juni en juli zijn de dagen langer en tellen meer zonuren. Een energie-boost voor onszelf en onze zonnepanelen.

Rendement zonnepanelen

Een zonnige dag maakt mensen blij én draagt bij aan een duurzamere energiewereld, win-win op de langste dag van het jaar. De maanden mei, juni en juli zijn toppers, de dagen zijn langer en tellen meer zonuren. En dat betekent een energie-boost voor het opwekken van elektriciteit via zonnepanelen. Het aantal zonuren en de intensiteit van het zonlicht zijn namelijk gunstig voor het behalen van het hoogste rendement. Daglicht en zelfs schaduw is al voldoende voor een zonnepaneel om energie op te wekken. Figuurlijk gezegd, spreid dat strandlaken voor je zonnepanelen!

Duurzame investering

Zonne-energie is een duurzame investering en goed voor je portemonnee. Over het algemeen kun je uitgaan van een rendement dat te vergelijken is met 6% rente op een spaarrekening. Met zonnepanelen van HalloStroom kan je zonder investering jaarlijks tot 500 euro besparen op je energierekening. Duurzaam in jouw voordeel.

Kijk of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen via de dakcheck en ontvang 500 euro cashback. Doe een zonnegroet – blijkt het vanochtend internationale yogadag te zijn met een zonnegroet-estafette – en behaal zonnig voordeel uit je eigen duurzaam opgewekte energie!

Hallo Lelystad dag naakte daken
Hallo Stroom Lelystad a6 windmolens zonnepanelen
Hallo Almere kijk op de daken