Menu
8,4

Daan de Haas en Don van Arem versterken management team als CFO en COO

Gouda, 9 december 2022 - Het managementteam van zonnepanelenverhuurder HalloStroom is versterkt met twee nieuwe leden om de huidige en toekomstige groei in goede banen te leiden. Daan de Haas (42) is de nieuwe Chief Financial Officer en Don van Arem (37) is de nieuwe Chief Operating Officer. Met hun kennis en ervaring zet HalloStroom de volgende stap in het professionaliseren van de bedrijfsvoering.

HalloStroom voorziet nu al ruim twaalfduizend huishoudens van zonne-energie door het verhuren van zonnepanelen. “In 2022 heeft HalloStroom 2,5x meer klanten gerealiseerd ten opzichte van vorig jaar. Als gevolg van de gestegen energieprijzen en de behoefte aan lagere maandlasten, is de groei versneld. Die onstuimige groei heeft wel tot gevolg gehad dat er operationeel extra uitdagingen waren en we niet alle klanten op de door ons gewenste wijze konden helpen. Met Daan en Don kunnen we daar weer snel stappen maken en onze ambitie om te groeien naar 100.000 klanten waarmaken” Aldus Leslie Hogeveen, CEO van HalloStroom.

Geen onbekende in energiesector
Daan de Haas is geen onbekende in de groene energiesector. De Haas was hiervoor werkzaam financieel directeur bij KiesZon en als business controller bij Greenchoice. Ook heeft hij bij RWE/Essent gewerkt als management consultant. “Door zonnepanelen te verhuren maak je ze voor iedereen toegankelijk. Je gaat met de klanten ook een lange termijn klantrelatie aan. Dit biedt ook nieuwe mogelijkheden naar de toekomst toe, wat mij enorm aanspreekt. Daarnaast zie ik een mooie nieuwe uitdaging om HalloStroom te laten groeien om zonne-energie voor meer huishoudens bereikbaar te maken.”

Klanten goed helpen en kwaliteit leveren
Don van Arem heeft ruime ervaring met klantrelaties onderhouden voor innovatieve bedrijven. Van Arem begon zijn loopbaan bij de klantenservice van BinckBank en werkte daarna voor Knab, waarvan de laatste drie jaar als Chief Operating Officer. Bij Knab was hij vanaf de start verantwoordelijk voor de service. “Om nu bij HalloStroom bij te kunnen dragen aan de draai naar meer gebruik van duurzame energie op een landelijke schaal is ontzettend leuk en interessant. Mijn doel is altijd om klanten goed te helpen en dus ook kwaliteit te leveren. Het voldoen aan die vraag en het bereiken van zo veel mogelijk mensen in Nederland is afgelopen jaar uitdagend geweest, maar ik ben ervan overtuigd dat we volgend jaar nog meer klanten tijdig kunnen voorzien van zonnepanelen en daarmee veel mensen blij gaan maken.”

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 13 december 2022