Menu
8,6

Wat is het herroepingsrecht?

Wie iets op afstand koopt, kan gebruik maken van het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht voor consumenten houdt in dat je een overeenkomst die tot stand is gekomen via het internet, per telefoon of op straat, binnen 14 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren. De bedenktijd gaat in op de dag na de dag waarop de overeenkomst tot stand is gekomen. In onze Algemene Voorwaarden lees je meer over herroepen.

Je wilt herroepen omdat…

Ik het nog eens berekend heb, maar kopen is goedkoper.

  • Dat klopt. Uiteindelijk zijn de zonnepanelen zelf goedkoper. Maar denk eraan dat je ook een nieuwe omvormer moet kopen als die stuk gaat, die kost zo een paar honderd euro. Bij zonnepanelen huren zit dat allemaal in de prijs inbegrepen.

Mijn kinderen zonnepanelen huren niet verstandig vinden.

  • Zonnepanelen huren is eigenlijk een heel slimme keuze: voor elke generatie! Je bespaart direct op je energierekening en wekt ook nog eens je eigen (duurzame) energie op.

Ik de looptijd te lang vind.

  • Aan de looptijd kunnen we helaas niks doen. Weet wel dat je tijdens de looptijd je zonnepanelen altijd kunt overdragen aan nieuwe eigenaren van je huis, of je panelen kunt meeverhuizen.

Ik binnenkort ga verhuizen.

  • Je kunt jouw zonnepanelen altijd overdragen aan de nieuwe eigenaren van je huis. Een andere optie is om de panelen te laten meeverhuizen naar je nieuwe woning. Ga je verhuizen? Geef ons dan een belletje. Dan kijken we samen naar jouw opties.


Energierekening

Weet je zeker dat je wilt herroepen?

Weet je zeker dat je wilt herroepen?

We weten natuurlijk niet waarom je wil herroepen (en dat gaat ons ook helemaal niks aan). Maar we willen je wel graag nog even wijzen op de voordelen van het huren van zonnepanelen.

  • Je wekt meteen je eigen energie op en bespaart direct op je energierekening
  • Je hoeft geen grote investering te doen, je betaalt een vast bedrag per maand. Zo houd jij geld over voor belangrijke dingen.
  • Géén gedoe. Huur je zonnepanelen bij ons? Dan kun je altijd op ons rekenen. En je draagt niet zelf de kosten van een dure omvormer. Die kosten zo een paar honderd euro.
  • Bij storingen mag je ons altijd bellen en staan we voor je klaar.


Waarom juist nú voor zonnepanelen kiezen?

Zoals je weet stijgen de energieprijzen explosief. En dat blijft waarschijnlijk ook nog wel een tijdje. Door voor zonnepanelen huren te kiezen, wek je je eigen energie op. Je betaalt dus niet of nauwelijks meer aan de energiemaatschappij.

Voordat er zonnepanelen op je dak komen, inspecteren we eerst je dak. Verandert er dan nog iets aan de huurovereenkomst? Dan kun je de huurovereenkomst ook zonder problemen ontbinden.

Een rekenvoorbeeld:

Energierekening 3

Doe je mee met de energierevolutie?

Door zonnepanelen te huren kun je flink wat besparen op je energierekening. Lever je energie aan het net? Dan kun je salderen. Je krijgt dan een vergoeding voor de stroom die je teruglevert. Zo zorgen je zonnepanelen dus voor dubbel voordeel.


Doe je toch mee met de energierevolutie?