Menu
8,5

Wij zijn HalloStroom!

In 2016 kregen wij, drie vrienden, hét idee hoe we zonnepanelen bereikbaar konden maken voor iedereen. Niet alleen mensen in een dikke villa, maar elke Nederlander in elk huis kan energieproducent worden. Dat vinden we wel zo eerlijk. Want als iemand het verdient om geld te besparen op de energierekening, ben jij het!

Robert Lamot

De ondernemer
Management Hallo Stroom3

Jonas Streng

De visionair
Management Hallo Stroom

Kees van Wensem

De idealist
Management Hallo Stroom2

Energieke club

HalloStroom is al lang niet meer een start-up op een zolderkamertje. Aan het begin van 2023 zijn we met een enthousiast team van 60 collega’s, die zich elke dag voor 100% inzetten. Omdat we constant in ontwikkeling zijn, lijkt ons kantoor soms wat chaotisch. Maar door de gezelligheid, diversiteit en de flauwe kantoorhumor is de sfeer altijd top!

Elke maand besparen

Bij ons betaal je een vast huurtarief per maand. Dat bedrag is veel lager dan wat je bespaart aan stroomkosten. Het verschil steek je dus mooi in je eigen zak, elke maand weer. Waar zit het addertje onder het gras dan? Dat is er niet. Je doet mee zonder investering, zonder risico en zonder gedoe. Kijk, daar krijg je toch energie van?

Onze visie

Duurzaam voor iedereen

Nederland moet in beweging komen. In beweging om slimmere energiekeuzes te maken. Hoe? Simpel. Door het huren van zonnepanelen. Zo is zonne-energie voor iedereen beschikbaar. Lees wat onze visie daarop is. Wij kiezen voor duurzaam in jouw voordeel. En daar gaan wij aan werken de komende jaren.

 • 100% duurzaam
  De allerbeste energie wek je lokaal op. Op jouw eigen dak of in jouw wijk, en met hernieuwbare bronnen. Zonder schade aan het milieu, en aanwijsbaar tot aan de bron. In de toekomst is geen plek voor vervuilende centrales die hun grijze stroom sjoemelgroen maken.
 • Wij het platform, jij de energie
  Binnenkort is energie deelbaar voor iedereen. Duurzaam en zelf opgewekt. Elke dag worden meer huishoudens hun eigen energieproducent. Via ons platform deel je die energie straks met je buurman, je vriend of je schoonmoeder. Of cadeau doen. Mag ook.
 • Duurzaam in jouw voordeel
  De transitie naar 100% duurzame energie gaat het snelst als iedereen meedoet. Om een zet in de goede richting te geven kun je onze zonnepanelen huren. Zo kan iedereen zonder investering meedoen. En heb je geen eigen dak? Dan koop je jouw 100% duurzame energie via ons deelplatform bij je buurman of je collega. Zo simpel kan het zijn.
 • Hallo Nederland
  Duurzaamheid voor iedereen is onze droom. Doe jij met ons mee? Start vandaag nog met het opwekken van 100% duurzame energie. Samen bouwen we aan het grootste duurzaam opgewekte energienetwerk. Dus zeg dag tegen energie met een bijsmaak en zeg hallo tegen HalloStroom!

Groene stroom

Dat we af moeten van die vieze kolencentrales, is inmiddels duidelijk. Maar dat kan alleen als we met z’n allen voldoende duurzame stroom opwekken. Met de mogelijkheid om zonnepanelen te huren, komt dat doel ineens een stuk dichterbij. Geld besparen én tegelijk het klimaat beschermen, wie wil dat nou niet? Doe jij ook mee met de groene energierevolutie?


Klanten vertellen

Vanaf het begin een ontspannen contact met informatie die me heeft doen besluiten de panelen te laten neerleggen. Bij de daarna genomen stappen is er steeds een duidelijke, vriendelijke communicatie geweest en ondersteuning vanuit HalloStroom. Ook de nazorg tot nog toe is uitstekend. Ga zo door en laat de zon maar veel schijnen!
Marieke Tilburg
8.3/10
We hebben heel lang getwijfeld over zonnepanelen en uiteindelijk toch die knoop maar doorgehakt. Geen moment spijt gehad. Ook niet over hallostroom. Zij hebben ons echt heel goed geholpen met al het advies want we hadden nogal wat vragen maar ook de mannen die het op het dak hebben geïnstalleerd waren heel vakkundig. En het fijnste vond ik nog dat ik helemaal niets kwijt was en mijn energierekening omlaag. Gewoon doen als je twijfelt!
Chris Berghem
10/10
Klantbelofte

Dit beloven wij

HalloStroom levert. Als een van de grootste aanbieders van duurzame energie maken we het je graag gemakkelijk. Dat beloven we niet alleen. Dat leggen we ook zwart op wit vast in 4 beloften. Daar mag je ons aan houden. Dat vinden we wel zo eerlijk. Want als iemand het verdient om geld te besparen op de energierekening, ben jij het!

1. Een scherpe deal

Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Omdat we groot inkopen en efficiënt georganiseerd zijn, kunnen we een scherpe prijs bieden.

2. Eerlijk en transparant

Je weet precies welke prijs je betaalt voor onze diensten. Je betaalt een vaste lage huurprijs die niet verhoogd wordt tijdens de looptijd van je contract.

3. A-kwaliteit systemen

Wij hebben een voorselectie gemaakt van de beste panelen en systemen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

4. Zorgeloos genieten

Bij ons kun je altijd terecht. Vanaf de analyse tot aan de installatie en de nazorg. En is er toch iets mis, dan staan we altijd voor je klaar.

Alle Nederlanders

Wat al die jaren hetzelfde is gebleven, is onze onuitputtelijke energie. We plaatsen nu al op meer dan 100 daken per week. Dat zijn er dik 5000 per jaar! Maar onze honger is nog niet gestild. We gaan door tot álle Nederlanders zonnepanelen op hun dak hebben liggen. Zodat iedereen straks profiteert van een lage energierekening. Ben je er klaar voor?

Thumbnail image002 1

Enthousiaste medewerkers

Hallostroom kantoor 1

Innovatieve software

Hallostroom kantoor 2

Goede sfeer

Hallostroom kantoor 3

Ongedwongen samenwerking

Hallostroom kantoor 5

Slimme verbeteringen

Thumbnail image001 1

Tijd voor ontspanning

Sluit je aan bij de energierevolutie

Help jij graag mee aan de duurzame revolutie? Sluit je dan bij ons aan! We zijn hard op zoek naar nieuw talent om Nederland te verduurzamen

Bekijk onze vacatures