Menu
8,4

Wij zeggen 'hallo' tegen de nieuwe energiewereld

Die energie is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales. En vrij te delen met iedereen.

Wij gaan die energie bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is het doel van HalloStroom waar wij elke dag aan werken. Doe jij mee?

Onze visie

Duurzaam voor iedereen

Nederland moet in beweging komen. In beweging om slimmere energiekeuzes te maken. Hoe? Simpel. Door het huren van zonnepanelen. Zo is zonne-energie voor iedereen beschikbaar. Lees wat onze visie daarop is. Wij kiezen voor duurzaam in jouw voordeel. En daar gaan wij aan werken de komende jaren.

 • 100% duurzaam
  De allerbeste energie wek je lokaal op. Op jouw eigen dak of in jouw wijk, en met hernieuwbare bronnen. Zonder schade aan het milieu, en aanwijsbaar tot aan de bron. In de toekomst is geen plek voor vervuilende centrales die hun grijze stroom sjoemelgroen maken.
 • Wij het platform, jij de energie
  Binnenkort is energie deelbaar voor iedereen. Duurzaam en zelf opgewekt. Elke dag worden meer huishoudens hun eigen energieproducent. Via ons platform deel je die energie straks met je buurman, je vriend of je schoonmoeder. Of cadeau doen. Mag ook.
 • Duurzaam in jouw voordeel
  De transitie naar 100% duurzame energie gaat het snelst als iedereen meedoet. Om een zet in de goede richting te geven kun je onze zonnepanelen huren. Zo kan iedereen zonder investering meedoen. En heb je geen eigen dak? Dan koop je jouw 100% duurzame energie via ons deelplatform bij je buurman of je collega. Zo simpel kan het zijn.
 • Hallo Nederland
  Duurzaamheid voor iedereen is onze droom. Doe jij met ons mee? Start vandaag nog met het opwekken van 100% duurzame energie. Samen bouwen we aan het grootste duurzaam opgewekte energienetwerk. Dus zeg dag tegen energie met een bijsmaak en zeg hallo tegen HalloStroom!

Klanten vertellen

Vanaf het begin een ontspannen contact met informatie die me heeft doen besluiten de panelen te laten neerleggen. Bij de daarna genomen stappen is er steeds een duidelijke, vriendelijke communicatie geweest en ondersteuning vanuit HalloStroom. Ook de nazorg tot nog toe is uitstekend. Ga zo door en laat de zon maar veel schijnen!
Marieke Tilburg
8.3/10
We hebben heel lang getwijfeld over zonnepanelen en uiteindelijk toch die knoop maar doorgehakt. Geen moment spijt gehad. Ook niet over hallostroom. Zij hebben ons echt heel goed geholpen met al het advies want we hadden nogal wat vragen maar ook de mannen die het op het dak hebben geïnstalleerd waren heel vakkundig. En het fijnste vond ik nog dat ik helemaal niets kwijt was en mijn energierekening omlaag. Gewoon doen als je twijfelt!
Chris Berghem
10/10
Klantbelofte

Dit beloven wij

HalloStroom levert. Als een van de grootste aanbieders van duurzame energie maken we het je graag gemakkelijk. Dat beloven we niet alleen. Dat leggen we ook zwart op wit vast in 4 beloften. Daar mag je ons aan houden.

1. Een scherpe deal

Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Omdat we groot inkopen en effici├źnt georganiseerd zijn, kunnen we een scherpe prijs bieden.

2. Eerlijk en transparant

Je weet precies welke prijs je betaalt voor onze diensten. Je betaalt een vaste lage huurprijs die niet verhoogd wordt tijdens de looptijd van je contract.

3. A-kwaliteit systemen

Wij hebben een voorselectie gemaakt van de beste panelen en systemen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

4. Zorgeloos genieten

Bij ons kun je altijd terecht. Vanaf de analyse tot aan de installatie en de nazorg. En is er toch iets mis, dan staan we altijd voor je klaar.

Maak kennis met ons

HalloStroom is gestart met drie vrienden in 2017. Nu zijn we uitgegroeid tot een club van ongeveer 40 enthousiaste medewerkers. Allemaal met een duurzaam hart, en een gezonde ambitie om heel Nederland van zonnepanelen te voorzien. Maak kennis met de 3 oprichters en de rest van het team.

Robert Lamot

De ondernemer
Management Hallo Stroom3

Jonas Streng

De visionair
Management Hallo Stroom

Kees van Wensem

De idealist
Management Hallo Stroom2
Hallostroom kantoor 4

Enthousiaste medewerkers

Hallostroom kantoor 1

Innovatieve software

Hallostroom kantoor 2

Goede sfeer

Hallostroom kantoor 3

Ongedwongen samenwerking

Hallostroom kantoor 5

Slimme verbeteringen

Hallostroom kantoor 6

Tijd voor ontspanning

Sluit je aan bij de energierevolutie

Help jij graag mee aan de duurzame revolutie? Sluit je dan bij ons aan! We zijn hard op zoek naar nieuw talent om Nederland te verduurzamen

Bekijk onze vacatures