Menu
8,5

HalloStroom zonnepanelen huren ervaringen

Door zonnepanelen te huren help je mee met een prachtige duurzame revolutie. En duurzaam in jouw voordeel is niet zomaar een leus. Onze duizenden klanten ervaren maandelijks de voordelen van zonne-energie. Wij vertellen graag ons verhaal, maar de HalloStroom ervaringen hieronder geven je misschien net dat duwtje in de rug.

Dat we standaard boven de 8 scoren in de reviews van HalloStroom en uitstekend scoren in de NPS-score vinden we top. Het doel blijft continu verbeteren. Zowel in de installatiefase als in de nazorg. De feedback van onze klanten blijft essentieel.

Zonnepanelen huren ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen met HalloStroom, HalloStroom reviews en recensies van onze klanten? Bekijk de HalloStroom ervaringen hier en oordeel zelf! Lees de ervaringen van meer dan 750 klanten met HalloStroom in de reviews op klantenvertellen.nl. Bijna al onze klanten geven aan dat ze HalloStroom betrouwbaar vinden.

Ervaringen met HalloStroom

Gewoon goed! Prima.
Rudolf Lienden
9/10
Dit is geweldig raad het iedereen aan. Super goed was zo geïnstalleerd.
Aura Schiedam
9/10
Bijdrage aan de energietransitie mogelijk voor iedereen met een eigen woning. Duidelijk communicatie zowel in woord als geschrift en komen hun afspraken goed na. Door de constructie die ze bieden is het voor iedereen met een eigen woning mogelijk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie, doordat deze constructie geen BKR, registratie geeft (onderdeel van Plan Nederland Groen). Het verschuldigde maandbedrag kun je in mindering brengen op je voorschot bij je energieleverancier waardoor je er eigenlijk niets van merkt en je spaargeld beschikbaar blijft voor andere dingen die je ook belangrijk vindt.
Jos Merselo
9/10
Vriendelijk en snel geregeld. Aardige monteurs die weten waar ze het over hebben.
leo Zwolle
9/10
Service en personeel met plaatsen perfect. Als je storing hebt is de communicatie drama. Terug bellen doen ze niet en duurt wel 1 1/2 week voordat een monteur komt.
De Jong Bantega
6/10
Voldoet prima aan de verwachtingen praktijk, voldoet volkomen aan de beloftes.
Albert Herenveen
8/10

Wat ga jij besparen?

Meer weten?

Meest gestelde vragen

We begrijpen heel goed dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je niet het antwoord dat je zocht. Bel ons dan gerust voor een advies op maat.

 • Is mijn dak geschikt?
  Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De exacte opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.
 • Hoeveel ga ik besparen?
  Wat je precies gaat besparen hangt af van je kosten en verbruik op dit moment, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. Via de online dakcheck of persoonlijk aan de telefoon informeren we je graag over de beste keuze voor jouw situatie.
 • Wat als ik ga verhuizen?
  Er zijn drie opties als je zonnepanelen huurt en je gaat verhuizen. • Overdragen Je huurcontract wordt simpelweg overgedragen aan de nieuwe bewoner. Geen gedoe en jullie profiteren beiden. • Afkopen Je betaalt, tegen een in verhouding laag bedrag, je zonnepanelen af, of de nieuwe bewoner doet dat. Denk ook even aan de eventuele btw-teruggave. • Meeverhuizen Je verhuist de zonnepanelen mee naar je nieuwe woning. Wij verzorgen de verhuizing naar en de installatie op je nieuwe dak. De kosten voor meeverhuizen zijn voor jou.
 • Hoe zit het met onderhoud?
  Zonnepanelen huren bij HalloStroom betekent 100% duurzame stroom zonder risico’s of stress. Naast het huren van je abonnement ben je gelijk allrisk verzekerd en wordt alles voor je geregeld en gemonitord. Daarnaast hoef je de zonnepanelen niet schoon te maken, want dat doet de regen voor je. En denk je dat er iets mis is met je zonnepanelen of het systeem? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.
 • Wat zit er in mijn pakket?
  Wij gebruiken specifiek het woord ‘zonnestroomsysteem’, want met alleen zonnepanelen ben je er nog niet. De elektriciteit die zonnepanelen opwekken is namelijk nog niet bruikbaar als energie. Naast zonnepanelen heb je ook nog een omvormer nodig, die de elektriciteit omzet in bruikbare energie voor je eigen meterkast en een montageset voor een veilige plaatsing op het dak. Dit alles samen vormt wat wij ‘jouw eigen zonnestroomsysteem’ noemen.