In 8 simpele stappen naar je eigen duurzame zonnestroom

Wist je dat het super gemakkelijk is om eigen zonnestroom op te wekken? Volg de volgende stappen en binnen no-time huur jij zelf zonnepanelen.

1

Check je dak

Doe de online dakcheck om te kijken of je dak geschikt is en wat je geschatte besparing wordt.

2

Maak een afspraak en bespreek je wensen

We nemen je energieverbruik door en kijken met behulp van speciale satellietsoftware nogmaals naar je dak.

3

Ontvang een Zonplan op maat

Aan de hand van satellietfoto’s en de informatie uit het gesprek, maakt de eigen adviseur een voorstel op maat voor jouw situatie. Je ontvangt een helder voorstel in simpele taal. Duidelijk en zonder kleine letters. Je ziet meteen wat de zonnepanelen gaan opleveren op de korte en lange termijn.

4

Bespreek het persoonlijk advies

Met je adviseur bespreek je telefonisch het advies op een moment dat het goed uitkomt. Is alles duidelijk of toch nog een kleine aanpassing? Geen probleem. Wij regelen het. Net zolang tot je helemaal tevreden bent.

5

Werkvoorbereiding

Voordat we gaan installeren komt de installateur kijken of alles kan worden uitgevoerd wat we hebben besproken. Zo zorgen we er voor dat we niets gemist hebben tijdens de analyse op afstand. Je ontvangt een duidelijk rapport van de resultaten. Klopt alles? Dan kunnen we gaan installeren.

Panelen
6

Installatie in 1 dag

Op de afgesproken datum komt onze installateur langs voor de installatie. De installatie van het systeem wordt in 1 dag(deel) uitgevoerd door vakkundige installateurs. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Na installatie zijn de zonnepanelen direct klaar voor gebruik.

7

Direct inzicht in je besparing

Met onze handige app zie je precies hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Zo heb je altijd inzicht in het rendement en de besparing. Hartstikke handig.

8

10 jaar lang zorgenvrij

Zolang je huurt ben je verzekerd van 100% duurzame zonnestroom. Wij zorgen voor het onderhoud en lossen eventuele problemen op. Jij kunt zorgeloos genieten van je duurzame energie. Na 10 jaar kun je de zonnepanelen overnemen voor een klein bedrag en geniet je nog 20 jaar van gratis zonnestroom.

Screenshot 2019 05 16 at 15 22 09

Bekijk kosteloos of jouw dak geschikt is

Doe de online dakcheck en krijg een inschatting van het aantal zonnepanelen en je maandelijkse besparing.

Check je dak
100% duurzaam en direct besparen

Voordelen van zonnepanelen huren

  • #1 Direct besparen, zonder hoge investering vooraf
  • #2 Na 10 jaar zijn de zonnepanelen van jou
  • #3 Geen verhoging meer van de energieprijs
  • #4 Installatie, verzekering en garantie inbegrepen

Bel mij terug