In 7 simpele stappen naar je eigen zonnestroom

Wist je dat het super gemakkelijk is om eigen zonnestroom op te wekken? Volg de volgende stappen en binnen no-time geniet je van eigen zonnepanelen op je dak.

1

Bespreek je wensen en eisen

Het begint met een persoonlijk gesprek om te beoordelen of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw situatie. We nemen je energieverbruik door en kijken naar de ligging van het dak met behulp van speciale satellietsoftware. Daarmee kunnen we op afstand vaststellen of het dak geschikt is voor zonnepanelen.

2

Ontvang een ontwerp op maat

Aan de hand van satellietfoto’s en de informatie uit het gesprek, maakt de eigen adviseur een voorstel op maat voor jouw situatie. Je ontvangt een helder voorstel in simpele taal. Duidelijk en zonder kleine letters. Je ziet meteen wat de zonnepanelen gaan opleveren op de korte en lange termijn.

3

Bespreek het persoonlijk advies

Met je adviseur bespreek je het advies op een moment dat het goed uitkomt. Is alles duidelijk of toch nog een kleine aanpassing? Geen probleem. Wij regelen het. Net zolang tot je helemaal tevreden bent.

4

Werkvoorbereiding

Voordat we gaan installeren komt de installateur kijken of alles kan worden uitgevoerd wat we hebben besproken. Zo zorgen we er voor dat we niets gemist hebben tijdens de analyse op afstand. Je ontvangt een duidelijk rapport van de resultaten. Klopt alles? Dan kunnen we gaan installeren.

5

Installatie in 1 dag

Op de afgesproken datum komt onze installateur langs voor de installatie. De installatie van het systeem wordt in 1 dag(deel) uitgevoerd voor vakkundige installateurs. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Na installatie zijn de zonnepanelen direct klaar voor gebruik.

6

Direct inzicht in je besparing

Met onze handige app zie je precies hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Zo heb je altijd inzicht in het rendement en de besparing. Hartstikke handig.

7

10 jaar lang zorgenvrij

Zolang je huurt ben je verzekerd van 100% duurzame zonnestroom. Wij zorgen voor het onderhoud en lossen eventuele problemen op. Jij kunt zorgeloos genieten van je duurzame energie. Na 10 jaar kun je de zonnepanelen overnemen voor een klein bedrag en geniet je nog 20 jaar van gratis zonnestroom.

Panelen

Weten wat zonnepanelen jou opbrengen?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bel mij terug