Menu
8,5

Bij HalloStroom draait het om besparen én verdienen door duurzame oplossingen en slim energiebeheer, en dat alles zonder investering en gedoe. Ons doel? Huishoudens meer onafhankelijk maken binnen het energienetwerk en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst.

Met onze thuisbatterijen en dynamische energiecontracten bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar verdien je ook door slimmer om te gaan met je energieverbruik. Wij bieden je ook de kans om energie te verhandelen, wat resulteert in extra inkomsten naast aanzienlijke besparingen.

Benieuwd hoe jij kunt profiteren van een thuisbatterij? Maak via onderstaande button een afspraak!

Maak hier een afspraak
Thuisbatterij visuals

De voordelen van een thuisbatterij

✓ Met een HalloStroom Thuisbatterij verander je de manier waarop je energie verbruikt en opslaat. Je gebruikt zelf de allergoedkoopste stroom door automatisch goedkope stroom op te slaan van het net of opgewekt door je eigen zonnepanelen.

✓ Iedereen kan profiteren van de voordelen van de thuisbatterij! Ook zonder zonnepanelen.

✓ Met ons slimme Energie Management Systeem optimaliseren we jouw elektriciteitskosten. Met behulp van AI en machine learning laadt en ontlaadt ons slimme Energie Management Systeem jouw thuisbatterij op basis van de meest voordelige prijzen op verschillende energiemarkten waartoe jij als consument geen toegang hebt. Wij nemen voor jou slimme beslissingen op basis van variabele elektriciteitsprijzen, zonneproductie, thuisverbruik en nauwkeurige weersvoorspellingen.

✓ In combinatie met een dynamisch energiecontract van HalloStroom Energie is de verwachte besparing op jouw energierekening gemiddeld €100 tot €180 per maand. HalloStroom garandeert daarbij de eerste twee jaar een maandelijkse besparing van gemiddeld €120 op jouw energierekening.

✓ En minstens zo belangrijk: wij regelen alles voor jou. Je kunt dus genieten van rendement zonder enige inspanning van jouw kant. En uiteraard inclusief service en 15 jaar garantie.


Duurzaam in jouw voordeel

Bespaar direct

Vanaf dag 1 bespaar je op je energierekening, want je gebruikt de allergoedkoopste stroom en wij optimaliseren jouw elektriciteitskosten. Zonder inspanning van jouw kant.

Geen investering

Je huurt je thuisbatterij voor een vast bedrag per maand. Je hoeft geen spaargeld te hebben of een lening af te sluiten.

Geen gedoe

Je thuisbatterij doet het altijd. Is er toch iets mis? Geen zorgen: wij regelen het voor je. Natuurlijk zonder extra kosten.

Automatisch verdienen met thuisbatterij + HalloStroom Energie

In combinatie met een dynamisch energiecontract van HalloStroom Energie is de verwachte besparing op jouw energierekening gemiddeld € 100 tot € 180 per maand. De daadwerkelijke besparing is afhankelijk van de volatiliteit op de energiemarkt, waarvan verwacht wordt dat deze zal toenemen in de toekomst.

In combinatie met een dynamisch energiecontract van HalloStroom Energie garandeert HalloStroom de eerste twee jaar een maandelijkse besparing van gemiddeld € 120,- op jouw energierekening.

De voordelen van een dynamisch energiecontract:

  • Geen verborgen marges: voor je stroom betaal je de inkoopprijs per uur.
  • Altijd flexibel: ons contract is elke dag opzegbaar zonder opzegboete.
  • Geen gedoe, wij regelen het voor je: jij checkt je huidige contract om te zien wanneer je kunt overstappen, je vult online je aanvraag in en wij regelen de rest.
  • Extra besparingen: in combinatie met een HalloStroom thuisbatterij is de verwachte besparing op jouw energierekening gemiddeld €100 tot €180 per maand.


Benieuwd hoe jij kunt profiteren van een thuisbatterij? Maak hieronder een afspraak!