Menu
9,1

HalloStroom start met een nieuwe landelijke campagne

Het klinkt als een stralend plan: de wereld verbeteren en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hallo …. je beweegt pas als het jou ook direct wat oplevert. Dat is wat onze klanten ons dagelijks laten weten. In onze nieuwe tv-campagne benadrukken we nog maar eens dat we er graag eerlijk over zijn bij HalloStroom.

Zonnepanelen huren doe je in eerste instantie voor jezelf. En ja, daarmee helpen we samen de wereld. Samen zorgen wij voor een rem op fossiele brandstoffen en een significante CO2-reductie.

Hoe we aan deze wijsheid komen? We zijn elke dag in gesprek met onze klanten. En hoewel zij om allerlei verschillende redenen kiezen voor het huren van zonnepanelen, begint het in de meeste gevallen bij het voordeel voor jezelf.

Onze tv-commercials zijn vanaf nu te zien op de zenders van RTL, SBS en NPO. Onze commercials nu bekijken kan ook! Bekijk ze hier

HalloStroom presenteert Rolf

HALLOSTROOM presenteert Rolf

Op zoek naar manieren om te besparen, kwam Rolf bij HalloStroom terecht. Hij vertelde ons dat het huren van zonnepanelen hem honderden euro's bespaart, zonder dat hij zelf iets hoeft te investeren. Maar naast de financiële voordelen draagt hij ook bij aan een betere wereld voor de volgende generatie. "Ik heb vier monden te voeden, dus dat is vooral mijn wereld," zegt hij lachend. Maar hij meent het wel. "Als je weet hoe lang die gasten alleen al zitten te gamen." Met HalloStroom kan hij op een eenvoudige en betaalbare manier zijn steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

HalloStroom presenteert Henk

HALLOSTROOM presenteert HENK 30s 0 00 05 24

Met zonnepanelen huren van HalloStroom bespaar je niet alleen honderden euro's, maar ook draag je bij aan een beter milieu. Zoals Henk aangeeft, wordt alles voor je geregeld en wordt er een dakcheck uitgevoerd om te kijken of zonnepanelen op jouw dak mogelijk zijn. Naast het financiële voordeel voel je je ook nog eens beter over je energieverbruik. Dus, waar wacht je nog op? Kies voor HalloStroom en bespaar geld terwijl je bijdraagt aan een groenere toekomst. HalloStroom, duurzaam in jouw voordeel

Voordelen HalloStroom

  • Bespaar direct op je rekening
  • Verhoog de waarde van je huis
  • Wek 100% duurzame energie op
  • Al meer dan 14.416 klanten gingen je voor

Verbeter de wereld. Denk aan jezelf