Menu
8,6

Hallo! Top jij hebt mijn brief ontvangen.

PLAN JE AFSPRAAK VOOR EEN OFFERTE OP MAAT

Op deze pagina kun je een afspraak met mij plannen. Klinkt wat vreemd, maar ik ga graag je dak op.

We zijn goed bezig samen. Inmiddels heeft 15% van Nederland zonnepanelen en dat aantal groeit continu. Ook in Hoogvliet zetten we grote stappen. Help je mee?


RONALD, THUIS BIJ IEDEREEN

Dat ik Adviseur Buitendienst ben bij HalloStroom dat weet je nu wel. In de video vertel ik je wat meer over hoe wij een dakinspectie aanvliegen. Soms zelfs letterlijk trouwens, met een drone.

Ik kom in vrijwel het hele land, maar ik vind het vooral leuk dat ik bij de inwoners van Hoogvliet langs kan gaan. Ik woon er al 21 jaar met veel plezier in de wijk Boomgaardshoek, van waaruit ik regelmatig met mijn hond richting de Oude Maas of het Valckesteynse bos wandel. Dat vind ik nou juist het mooie van Hoogvliet, een stad met veel groen en voldoende ontspanningsmogelijkheden.

Reken het maar eens uit

Een gezin met 2 kinderen verbruikt gemiddeld 4.000 - 4.500 kWh aan energie per jaar. Daar betaal je met de huidige energietarieven zo'n 73 euro voor. Het huren van 12 zonnepanelen voor diezelfde hoeveelheid energie kost je 54 euro. Gegarandeerd 15 jaar lang! Dat betekent per direct 19 euro per maand besparen en 3,5 duizend euro tijdens de complete looptijd. Waarom zou je dat niet doen?

Met ons huurabonnement hoef je dus niet(s) te investeren. Sterker nog, je krijgt 500 euro cashback, mits je vóór 1 oktober voor zonnepanelen van HalloStroom kiest. Zo houd jij geld over om andere leuke of belangrijke dingen te doen.

Te goed om waar te zijn? De kleine lettertjes kun je hier gewoon nalezen. Bekijk hieronder wat jij kunt besparen en reken uit je winst!

Rekenvoorbeeld jaarlijkse besparing

 • Huidige stroomkosten * €83 per maand
 • Eenmalige investering gratis
 • Huur 12 panelen €55 per maand
 • Besparing per maand €28 per maand
 • Besparing per jaar €340 per jaar
* o.b.v. 4000 kWh verbruik

Wat ga jij besparen?

Zonnepanelen in Hoogvliet Rotterdam: ervaringen van onze klanten

Ineke, Jan de Raadtkade

IK BEN HEEL ERG BLIJ MET HALLOSTROOM

Mijn ervaring is zeer positief. Vooraf bekijken de adviseurs hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en dat wordt eerlijk besproken. De monteurs zijn vriendelijk en deskundig en de app werkt prima.

Willem, Ebstroom

WIJ ZIJN ZELFVOORZIENEND ZONDER EIGEN INVESTERING

Het is grandioos. Wat werd beloofd, levert het ook op. Ik ben erg blij mee met onze 8 panelen. We zijn verzekerd van hulp als er iets fout gaat en ik doe iets terug voor de natuur.

Dorine, Geepstraat

IK BETAAL VEEL MINDER VOOR MIJN STROOM

Na een belletje van mijn kant, bleek mijn dak geschikt. De schouw en installatie gingen heel vlot. Ik kan nu mijn wasmachine en vaatwasser overdag gebruiken en hoef niet te wachten tot de daluren.

Rotterdam Hallo Stroom

UIT JE DAK MET DE BUREN

Tackle elkaar bij de voordeur, klim over de schutting en ga uit je dak, wat samen met je buren krijg je nu nog meer voordeel. 1 dak is maar 1 dak. Verdien 150 euro cashback voor ieder huis dat meedoet. Dat is ook duurzaam in jouw voordeel.

Burenvoordeel
Meer weten?

Meest gestelde vragen

We begrijpen heel goed dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je niet het antwoord dat je zocht. Bel ons dan gerust voor een advies op maat.

 • Is mijn dak geschikt?
  Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De exacte opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.
 • Hoeveel ga ik besparen?
  Wat je precies gaat besparen hangt af van je kosten en verbruik op dit moment, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. Via de online dakcheck of persoonlijk aan de telefoon informeren we je graag over de beste keuze voor jouw situatie.
 • Wat als ik ga verhuizen?
  Er zijn drie opties als je zonnepanelen huurt en je gaat verhuizen. • Overdragen Je huurcontract wordt simpelweg overgedragen aan de nieuwe bewoner. Geen gedoe en jullie profiteren beiden. • Afkopen Je betaalt, tegen een in verhouding laag bedrag, je zonnepanelen af, of de nieuwe bewoner doet dat. Denk ook even aan de eventuele btw-teruggave. • Meeverhuizen Je verhuist de zonnepanelen mee naar je nieuwe woning. Wij verzorgen de verhuizing naar en de installatie op je nieuwe dak.
 • Hoe zit het met het onderhoud?
  Zonnepanelen huren bij HalloStroom betekent 100% duurzame stroom zonder risico’s of stress. Naast het huren van je abonnement ben je gelijk allrisk verzekerd en wordt alles voor je geregeld en gemonitord. Daarnaast hoef je de zonnepanelen niet schoon te maken, want dat doet de regen voor je. En denk je dat er iets mis is met je zonnepanelen of het systeem? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.
 • Wat zit er in mijn stroompakket?
  Wij gebruiken specifiek het woord ‘zonnestroomsysteem’, want met alleen zonnepanelen ben je er nog niet. De elektriciteit die zonnepanelen opwekken is namelijk nog niet bruikbaar als energie. Naast zonnepanelen heb je ook nog een omvormer nodig, die de elektriciteit omzet in bruikbare energie voor je eigen meterkast en een montageset voor een veilige plaatsing op het dak. Dit alles samen vormt wat wij ‘jouw eigen zonnestroomsysteem’ noemen.