Zonnepanelen huren bij HalloStroom

Heb je ook je buik vol van de stijgende energieprijzen? Ga dan zonnepanelen huren bij HalloStroom en bespaar direct op je energierekening. Je hoeft zelf geen grote investering te doen met betrekking tot de aanschaf van zonnepanelen. Daarbij staat de huurprijs bij HalloStroom voor de komende tien jaar vast. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen. Kies ook voor het huren van zonnepanelen en profiteer van een mooi rendement.

Zonnepanelen huren: direct rendement

Met een huurabonnement van HalloStroom hoef je geen grote investering te doen om de voordelen te ervaren van zonnepanelen. Handig, want zo houd je geld over waar je andere leuke dingen van kunt doen. Vanaf het moment dat het systeem is aangesloten, bespaar je direct op je energierekening. Het geldt dat je bespaart, gebruik je vervolgens bijvoorbeeld om de maandhuur van je nieuwe zonnepanelen mee te voldoen.

Zonnepanelen leasen: betaal een vaste huurprijs

Het huren van zonnepanelen bij HalloStroom betekent dat je gedurende de looptijd van het huurcontract een vaste lage huurprijs betaalt. Stijgende energieprijzen? Daar heb jij in het vervolg geen last meer van! Bovendien leveren je zonnepanelen 30 jaar lang energie op. Je hebt na 10 jaar de mogelijkheid om het systeem voor een lage prijs over te nemen. De volgende 20 jaar hoef je dan niets meer te betalen voor de door jou zelf opgewekte stroom.

Geniet zorgeloos van het huren van zonnepanelen

Wie kiest voor HalloStroom bij het huren van zonnepanelen, kiest voor zorgeloos genieten van 100% duurzame stroom zonder risico of stress. Alles wordt voor je geregeld. Het systeem is allrisk verzekerd en wordt voortdurend gemonitord. Rest jou niets anders dan alleen maar te genieten van je duurzame stroom.

Wat zit er in je zonnepanelen huurpakket?

Ga je via HalloStroom zonnepanelen leasen of huren, dan zijn er verschillende zaken bij je contract inbegrepen. Het begint allemaal met het verkrijgen van A-kwaliteit zonnepanelen op je dak. Daarbij zijn de omvormers en optimizers inbegrepen die ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk stroom kan worden opgewekt en teruggeleverd. De installatie wordt verricht door gecertificeerde installateurs, je profiteert van een 100% allrisk verzekering en garantie en er is 24 uur per dag monitoring op afstand. Wil je weten hoe het zit met de opbrengstinformatie van je systeem? Dat bekijk je gemakkelijk en in realtime in de speciale app. Je huurt bij ons al een compleet pakket zonnepanelen met 6 panelen vanaf € 36 per maand!

Is jouw dak geschikt voor het huren van zonnepanelen?

Op bijna alle daken in Nederland kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Maar wat de exacte opbrengst in jouw geval gaat zijn, hangt af van de ligging van je dak en de hellingshoek ervan. Als je wilt weten of jouw dak geschikt is, doe je op onze website eenvoudig een online dakcheck. Je weet dan binnen twee minuten of jouw dak voor zonnepanelen huren in aanmerking komt. We sturen je een vrijblijvende offerte waarin precies staat beschreven wat de zonnepanelen in jouw situatie gaan opleveren. Als je je akkoord hebt gegeven, installeren we de panelen zo snel mogelijk bij je en ben je de komende 10 jaar verzekerd van duurzame energie.

Doe nu de dakcheck!

Bel mij terug