Menu
8,6

Zo werkt zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren is heel gemakkelijk. Volg deze 5 stappen en geniet binnen no-time van jouw 100% duurzame zonnestroom.

1

Analyse van je dak

Onze adviseur neemt telefonisch je wensen door en bepaalt met innovatieve software op afstand het ideale dakplan voor jouw situatie.

2

Persoonlijke offerte en dakplan

Je ontvangt een vrijblijvende offerte en een dakplan voor jouw dak. Zo zie je precies wat zonnepanelen je kunnen opbrengen en wat het kost. We werken alleen met A-kwaliteit panelen en systemen.

3

Afspraak thuis

Voordat we het systeem installeren, komt er iemand kijken of alles in orde is. Zo weten we zeker dat je krijgt wat we besproken hebben. Moet er iets veranderd worden? Dan maken we een nieuwe offerte tot je helemaal tevreden bent.

Guy1
4

Installatie binnen 1 dag

Je zonnepanelen systeem wordt door erkende installateurs in 1 dag geïnstalleerd. We laten precies zien hoe het werkt en laten alles netjes achter. De zonnepanelen zijn meteen bruikbaar en wekken direct gratis energie op.

5

Zorgeloos genieten

Met de app zie je op elk moment van de dag hoeveel energie je zonnepanelen opwekken. Wij monitoren op afstand of het systeem goed werkt. Je bent 100% verzekerd. Dus wat er ook is, wij komen het oplossen voor je.

Guy2

Voor wie is zonnepanelen huren geschikt?

Zonnepanelen huren is perfect voor iedereen die graag bijdraagt aan duurzame energie, maar daar geen grote bedragen voor wil betalen.

Zonnepanelen huren is geschikt voor iedereen met een woonhuis met een eigen dak. Kleine daken, grote daken, schuine daken of platte daken: er is veel meer mogelijk dan je denkt! Ligt je dak niet op het zuiden? Ook voor daken op het oosten en westen bieden we goede oplossingen.

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Bekijk ons kenniscentrum. Of neem contact op. Vinden we leuk.

Brochure liggend

Zonnepanelen Huren Brochure

  • De voordelen van zonnepanelen huren
  • Hoe je in 5 stappen zelf 100% duurzame energie opwekt
  • Potentiële besparing en voordelen t.o.v. traditionele energieleveranciers