Menu
8,5

Zonnepanelen kopen

Heb jij ook genoeg van stijgende energieprijzen en vervuilende stroom? De oplossing is simpel: wek voortaan zelf 100% natuurlijke energie op met zonnepanelen op jouw eigen dak. Daarmee bescherm je zowel de aarde tegen opwarming als jezelf tegen een hoge energierekening!

Het aanschaffen van zonnepanelen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Daarom kun je bij HalloStroom eenvoudig zonnepanelen huren. Dan is het zo geregeld. En wist je dat huren vaak aantrekkelijker is dan zonnepanelen kopen? We leggen hieronder uit waarom:

3 voordelen van zonnepanelen huren in plaats van zonnepanelen kopen.

1

Je begint direct met besparen

Zodra wij de zonnepanelen op je dak leggen en aansluiten, wek je al je eigen stroom op. Vanaf dat moment bespaar je direct fors op je energierekening. Dus laat die energieprijzen maar stijgen, daar merk jij niets van. Waar je wel wat van merkt? Dat je elke maand geld overhoudt voor dingen die je echt belangrijk vindt.

2

Je hoeft niet te investeren

Zonnepanelen huren doe je zonder investering. Om je eigen stroom op te wekken hoef je dus geen spaargeld te gebruiken of een lening af te sluiten. Je huurt zonnepanelen voor een vast bedrag per maand voor de complete huurperiode. Bij HalloStroom gaat je huurbedrag niet omhoog. Zo weet je van tevoren precies aan welke kosten je toe bent.

3

Je hebt geen gedoe

Zonnepanelen huren betekent zorgeloos genieten van 100% natuurlijke energie. Je zonnepanelen zijn via ons verzekerd waardoor je tijdens de gehele huurperiode garantie hebt. Mocht er om wat voor reden dan ook iets mis zijn met je installatie? Dan komen wij er aan om het in orde te maken. Zonder extra kosten natuurlijk. Dat is nog eens lekker gestroomlijnd.=

Hallo Stroom panelen

Is jouw dak geschikt?

Op bijna elk dak in Nederland is het mogelijk om zonnepanelen te installeren. De precieze opbrengst in jouw geval is daarbij wel afhankelijk van de ligging van je dak en de hellingshoek. Ben je benieuwd of jouw dak überhaupt geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan op onze website binnen een paar minuten een online dakcheck. Vervolgens krijg je van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zie je precies wat de zonnepanelen in jouw situatie gaan kosten en wat ze uiteindelijk kunnen opleveren. Na jouw akkoord, installeren we de panelen zo snel mogelijk en ben je de komende 25 jaar verzekerd van duurzame energie.

Doe de dakcheck!

Waarom is zonnepanelen huren beter dan kopen?

Als je naar de totale kosten kijkt, dan ben je met het huren van zonnepanelen meer geld kwijt dan wanneer je de installatie in één keer koopt. Daar zijn we eerlijk in. Toch is huren ook financieel de aantrekkelijkste optie. We leggen uit waarom.

  • Zonnepanelen kopen is een aantal jaren populair geweest. Fiscale voordelen vanuit de overheid maakten de aanschaf in het verleden aantrekkelijk, maar de meeste subsidies zijn inmiddels afgeschaft.
  • Om de juiste zonnepanelen set te kopen moet je verstand van zaken hebben. De prijs van losse zonnepanelen, omvormers en bedrading verschillen flink per aanbieder. Ook moeten het allemaal naadloos op elkaar aansluiten, anders werkt je systeem niet.
  • Als eigenaar van zonnepanelen ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en het verzekeren. De panelen en omvormer vormen samen een complexe installatie. Als er iets niet werkt of stuk gaat, heb je al snel een dure specialist nodig om het probleem op te lossen. Bij schade of diefstal sta je met lege handen.
  • De techniek ontwikkelt zich razendsnel op het gebied van zonnepanelen. Wij verwachten dat een installatie na zo’n 15 jaar ingehaald is door nieuwe technologie. Bij het kopen van zonnepanelen zit je aan je installatie vast, terwijl je bij huren elke 15 jaar kunt overstappen naar een nieuwer model met een hoger rendement.

De beste zonnepanelen voor jouw thuis

Hoe weet je wat de perfecte installatie is voor bij jouw thuis? Ieder thuis is anders. Ook jouw thuis. Om zeker te weten wat de beste optie is, bespreek je eerst je wensen met onze specialist. Ook kijken we samen naar je energieverbruik en het maximale rendement. Als alles besproken is en je geen vragen meer hebt krijg je van ons een persoonlijk plan. Zo weten we zeker dat ons aanbod perfect bij jou past. En dat je jarenlang plezier zult hebben van je zonnepanelen bij jouw thuis.

Zonnepanelen huren

Dit is het moment

Zoals je ziet is zonnepanelen huren bij HalloStroom een aantrekkelijke optie om snel over te stappen op 100% natuurlijke en goedkope stroom. Doe snel de dakcheck om te controleren of ook jouw dak geschikt is.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de beste opties voor jouw thuis. Ben je eruit? Dan komen we de panelen zo snel mogelijk bij je installeren. Wat een heerlijk gevoel, vanaf nu gaat alles van een leien dakje.