Zonnepanelen kopen bij HalloStroom

Heb je ook je buik vol van de stijgende energieprijzen? En wil je voortaan gebruikmaken van 100% duurzame energie? Kies dan voor zonnepanelen kopen via HalloStroom. Daarmee bespaar je direct op je energierekening.

Zonnepanelen kopen: direct rendement

Zonnepanelen zijn klimaatvriendelijk en betaalbaar. Wist je bijvoorbeeld dat de aanschafprijs van zonnepanelen de afgelopen 5 jaar met gemiddeld zo’n 25 procent gedaald is? Als je het geld ervoor hebt liggen, kan het nu een uitstekend moment zijn om te investeren in zonnepanelen. En vanaf het moment dat het systeem bij je thuis is aangesloten, bespaar je direct op je energierekening. Zo houd je elke maand geld over om te gebruiken voor andere dingen. Als je investeert in zonnepanelen, profiteer je van een rendement dat te vergelijken is met 6% rente op een spaarrekening. Zeg nou zelf: waar krijg je dat tegenwoordig nog voor je geld?

Zonnepanelen aanschaffen: bescherm het klimaat

Besparen op je energierekening is natuurlijk mooi meegenomen, maar de meeste mensen besluiten ook nog om een andere reden om zonnepanelen te kopen. Als je namelijk zelf zonne-energie opwekt, help je om het klimaat te beschermen. Als je elektriciteit opwekt in een zonnepaneel, komen daarbij geen broeikasgassen of andere milieuvervuilende stoffen vrij. Een ander voordeel is dat als de inwoners van een land zelf voor een groot deel energie opwekken, je als land minder afhankelijk wordt van het importeren van energie uit andere landen.

Zonnepanelen kopen: deze kosten zijn inbegrepen in de prijs

Ga je via HalloStroom A-kwaliteit zonnepanelen kopen, dan betaal je voor de volgende kosten. Naast de zonnepanelen zelf zijn ook de omvormers en eventuele optimizers inbegrepen in de prijs. De installatie van het complete zonnesysteem wordt uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. Je bent verder 100% all-risk verzekerd, hebt garantie en er is daarnaast ook 24 uur per dag monitoring op afstand. Om te zien hoe het zit met de opbrengstinformatie van je systeem, neem je eenvoudigweg een kijkje in de app die altijd realtime informatie biedt.

Het financiële voordeel van zonnepanelen kopen

Als je zonnepanelen gaat kopen, vergeet dan niet om de btw terug te vragen bij de Belastingdienst. Dat levert je al direct financieel voordeel op. Net zoals de verlaging van je maandelijkse energierekening natuurlijk vanaf het moment dat de panelen geplaatst zijn. Bij een set van 10 zonnepanelen wek je gemiddeld per jaar ongeveer 2600 kWh op. Dat kan je op jaarbasis dan zo’n € 600 aan kosten schelen. Daar komt nog bij dat je helemaal niets merkt van eventuele toekomstige prijsstijgingen op het gebied van energie.

Is jouw dak geschikt?

Op bijna elk dak in Nederland is het mogelijk om zonnepanelen te installeren. De precieze opbrengst in jouw geval is daarbij wel afhankelijk van de ligging van je dak en de hellingshoek. Ben je benieuwd of jouw dak überhaupt geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan op onze website binnen een paar minuten een online dakcheck. Vervolgens krijg je van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zie je precies wat de zonnepanelen in jouw situatie gaan kosten en wat ze uiteindelijk kunnen opleveren. Na jouw akkoord, installeren we de panelen zo snel mogelijk en ben je de komende 25 jaar verzekerd van duurzame energie.

Toch liever zonnepanelen huren?

Doe je toch liever geen grote investering ineens en wil je zonnepanelen huren? Geen enkel probleem. We beschikken over verschillende maandabonnementen waarbij je de panelen van ons huurt met de optie om ze eventueel later voor een klein bedrag over te nemen.

Zonnepanelen huren