Menu
8,6
Hallo David zonnepanelen huren webinar

Voor een advies op maat neem contact op met David, uw duurzaamheidsadviseur

Maak meteen een afspraak

Zakelijk zonnepanelen duurzaam in jouw voordeel!

Verplicht naar energielabel C

Ben je eigenaar van een kantoorpand groter dan 100m2? Dan heb je er nu nog een uitdaging bij. Jouw pand moet vanaf 1 januari 2023 voldoen aan energielabel C. HalloStroom biedt een pragmatische oplossing.

Duurzaam zonder gedoe

Zorgeloos zonnepanelen huren, geen gedoe. Met A-kwaliteit panelen en een allriskverzekering ben je vanaf dag 1 gegarandeerd onder de pannen. Duurzaam in jouw voordeel, maar ook voor de rest van de wereld.

Geen investering nodig

Het voordeel van huren? Je hoeft niets te investeren en na de looptijd van 10 jaar heb je nog 15 jaar garantie op je panelen. Jij houdt de focus op je core business en in veel gevallen bespaar je zelfs op je energierekening.

Dak met zonnepanelen zon Hallo Stroom

Sorry to bring you the "bad" news.

Zonnepanelen voor bedrijven

Voldoet je kantoorpand op 1 januari 2023 niet aan de voorwaarden, dan mag het geen kantoorfunctie meer hebben. Een beslissing waar je niet om gevraagd hebt, maar waar je wel wat mee moet. Bovendien help je mee met de landelijke klimaatdoelen. Best goed toch? Daarom helpen we pandeigenaren graag met een eenvoudige oplossing.

Maak een afspraak met David

Zonnepanelen zakelijk huren. Niks investeren.
Heb jij nog een “naakt” dak, dus zonder zonnepanelen en wil je om wat voor reden nu niet investeren? Bij HalloStroom kun je zonnepanelen gewoon huren. Zonnepanelen zakelijk aanschaffen hoeft dus niet. Niks investeren en geen gedoe met installatie of verzekeren. Dat nemen we allemaal uit handen.

Duurzaam in jouw voordeel
Naast de verduurzaming van je organisatie zijn zonnepanelen een prima investering in je bedrijfspand, juist op de lange termijn. Je vastgoed wordt per direct meer geld waard en de zonnepanelen wekken na de 10 jaar looptijd van je contract gegarandeerd nog 15 jaar voldoende zonne-energie op. Wacht niet te lang en regel dit. Maak vandaag nog een afspraak voor een advies op maat.

Meer weten?

Meest gestelde vragen

We begrijpen heel goed dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je niet het antwoord dat je zocht. Bel ons dan gerust voor een advies op maat.

 • Is mijn dak geschikt?
  Op veel zakelijke daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De exacte opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Vooraf doen we een zogenaamde schouw inclusief dakconstructieberekening ter plaatse, zodat we zeker weten dat je dak geschikt is.
 • Hoeveel ga ik besparen?
  Wat je precies gaat besparen hangt af van je contract en verbruik op dit moment, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. We maken graag een offerte op maat. We hebben daarvoor wel je jaarrekening nodig.
 • Hoe lang duurt de installatie?
  Binnen 8-10 weken na akkoord kunnen de zonnepanelen op je dak worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het aantal panelen zijn we 1 of meerdere dagen bezig. Na installatie plannen we ten bate van de verzekering een inspectie door een onafhankelijke derde partij. Geen gedoe voor jou dus, maar wel de garantie dat het klopt.
 • Hoe zit het met onderhoud?
  Zonnepanelen huren bij HalloStroom betekent 100% duurzame stroom zonder risico’s of stress. Binnen het abonnement ben je allrisk verzekerd en wordt alles voor je geregeld en gemonitord. Daarnaast hoef je de zonnepanelen niet schoon te maken, want dat doet de regen voor je. En denk je dat er iets mis is met je zonnepanelen of het systeem? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.
 • Wat als ik binnen 10 jaar vertrek?
  Er zijn drie opties als je zonnepanelen huurt en je gaat verhuizen naar een ander pand. 1.) Je huurcontract draag je simpelweg over aan de nieuwe eigenaar. Geen gedoe en jullie profiteren beiden. 2.) Je betaalt, tegen een in verhouding laag bedrag, je zonnepanelen af, of de nieuwe eigenaar doet dat. 3.) Je verhuist de zonnepanelen mee naar je nieuwe pand. Wij verzorgen de verhuizing naar en de installatie op je nieuwe dak. De kosten voor meeverhuizen zijn voor jou.

Zonnepanelen op je bedrijfspand in 5 stappen

Als ondernemer ben je druk zat en op sommige investeringen zit je simpelweg niet te wachten. Wij kunnen niet in je portemonnee kijken, maar bieden je wel een praktische oplossing. Niks investeren, geen gedoe en meteen 10-25% besparen op je maandelijkse energierekening in slechts een paar stappen.

1

Een energieplan op maat

Plan een afspraak en we maken binnen 5 werkdagen een energieplan op maat. Dit geeft je direct inzicht in het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, het systeem dat het meeste rendement oplevert en welk bedrag je per jaar gaat besparen.

2

De schouw ter plaatse

Na akkoord op de offerte controleren we de conditie en specificaties van je dak.

3

Installatie op je pand

De dakspecs zijn helder en we plannen een afspraak voor de installatie van het zonnestroomsysteem. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen zijn we hier een of meerdere dagen mee bezig.

4

Inspectie door onafhankelijke derde

Na de installatie plannen we een inspectie door een onafhankelijke derde partij ten bate van de verzekering.

5

Continu inzicht in je verbruik

Met de online monitor app van HalloStroom heb je dag in dag uit inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen en je verbruik. Wel zo'n veilig gevoel.

Zonnepanelen banner visted

Persoonlijk contact staat voorop

Jouw organisatie en HalloStroom gaan een contract aan voor een periode van 10 jaar. En ook al merk je daar dagelijks niet zo veel van, het is er wel. Belangrijk dus om persoonlijk kennis te maken en te weten bij wie je terecht kunt als je vragen hebt. Vragen als: hoe kun je zonnepanelen zakelijk afschrijven, kan ik zakelijk zonnepanelen plaatsen als zzp'er of zijn zonnepanelen zakelijk aftrekbaar?

We starten altijd met een advies op maat en het doel is om je voor 1 januari 2023 aan te sluiten op zonne-energie, zodat je voldoet aan het C-label. Dat moet een prettig idee zijn.

Plan graag een afspraak in voor een zonneplan op maat.

Met zonnige groet,
David