Huur je zonnepanelen en ga direct besparen

Wij analyseren jouw dak

Zo werkt zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren is heel gemakkelijk. Volg deze 5 stappen en je geniet binnen no-time van jouw 100% duurzame zonnestroom.

1

Analyse van je dak

Onze adviseur neemt telefonisch je wensen door en bepaalt met innovatieve software op afstand het ideale dakplan voor jouw situatie. We bellen altijd even om een aantal wensen met je door te nemen.

2

Persoonlijke offerte en dakplan

Je ontvangt een vrijblijvende offerte en een dakplan voor jouw dak.Je ziet precies wat zonnepanelen je kunnen opbrengen en wat het kost. We werken alleen met A kwaliteit panelen en systemen

3

Afspraak thuis

Voordat we het systeem installeren komt er iemand kijken of dat alles in orde is. Zo weten we zeker dat je krijgt wat we besproken hebben. Moet er iets veranderd worden? Dan maken we een nieuwe offerte. Net zolang tot je helemaal tevreden bent.

Guy1
4

Installatie binnen 1 dag

Je zonnepanelen systeem wordt door erkende installateurs in 1 dag geïnstalleerd. We laten precies zien hoe het werkt, en laten alles netjes achter. De zonnepanelen zijn meteen bruikbaar en wekken direct gratis energie op.

5

Zorgeloos genieten

Met de app zie je op elk moment van de dag hoeveel energie je zonnepanelen opwekken. Wij monitoren op afstand of het systeem goed werkt. Je bent 100% verzekerd. Dus wat er ook is, wij komen het oplossen voor je.

Guy2

Voor wie is zonnepanelen huren geschikt?

Zonnepanelen huren is perfect voor iedereen die graag minder geld wilt besteden aan duurzame energie, maar daar geen grote bedragen voor wil betalen.

Zonnepanelen huren is geschikt voor iedereen met een woonhuis met een eigen dak. Kleine daken, grote daken, schuine daken of platte daken. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook hoeft je dak niet op het zuiden te liggen. Ook voor daken op het oosten en westen bieden we goede oplossingen.

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Doe de dakcheck en zie direct of je dak in aanmerking komt en hoeveel panelen er oppassen.

Doe de dakcheck
Meer weten?

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Bekijk ons kenniscentrum. Of neem contact op. Vinden we leuk.

Bel mij terug