Menu
8,5
Set 15 Werk 0 4 04 reverse 1

Je buik vol van stijgende energieprijzen?

Wil je ook profiteren van groene energie, maar heb je altijd gehoord dat je dak 'te klein' was? Geen zorgen! Bij HalloStroom huur je nu al vanaf 3 zonnepanelen per maand. Zo bespaar je met 100% duurzame energie direct op je energierekening. Waar wacht je nog op?

Zonnepanelen voor een klein dak

Dit moet je weten

 • Hoeveel zonnepanelen kan ik huren?
  Bij HalloStroom kun je al vanaf 3 zonnepanelen per maand huren. Ook 4 zonnepanelen huren is mogelijk. Vanaf 5 zonnepanelen heb je geen klein dak meer. Je kunt nu dus ook bijvoorbeeld je garage- of tuinhuisdak van zonnepanelen voorzien.
 • Wat kost het om zonnepaneel te huren?
  Bij HalloStroom huur je zonnepanelen al vanaf 39 euro.
 • Kan ik wel minder zonnepanelen huren dan dat ik energie verbruik?
  Jazeker, dat is juist slim! Ook als je met je zonnepanelen niet je hele energieverbruik opwekt, bespaar je nog steeds op je rekening. Daarnaast kun je deze zonnepanelen ook gebruiken om minder gas te verbruiken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van elektrische kachels in plaats van de normale verwarming. 
 • Hoe zit het met de omvormer?
  Van een omvormer heb je geen last! Voor kleine daken gebruiken we namelijk Enphase-zonnepanelen met een micro-omvormer. Dat betekent dat je geen ruimte kwijt bent in je huis aan een grote omvormer: die zit namelijk al in je zonnepanelen verwerkt.

Check hier of je dak geschikt is voor zonnepanelen

1

Direct besparen, zonder investering

Huur je zonnepanelen bij HalloStroom? Dan hoef je geen grote investering te doen om te kunnen profiteren van zonnepanelen. Zo houd je geld over om andere leuke dingen te doen. Vanaf dag 1 bespaar je op je energierekening en met die besparing betaal je de maandelijkse huur van de zonnepanelen.

2

15 jaar lang een vaste lage huurprijs

Bij HalloStroom betaal je een lage huurprijs per maand voor het huren van zonnepanelen. Zo heb je geen last meer van stijgende energieprijzen.

3

15 jaar gratis stroom

Je zonnepanelen leveren 30 jaar energie op. Na afloop van je huurtermijn kun je het zonnestroomsysteem voor een klein bedrag overnemen. Daarna profiteer je nog 15 jaar van gratis zonnestroom. Je betaalt dan helemaal niets meer voor je duurzaam opgewekte energie.

4

Zorgeloos genieten

Zonnepanelen huren is zorgeloos genieten van 100% duurzame stroom. Zonder risico of stress, wij regelen namelijk alles voor je. Je zonnestroomsysteem is verzekerd en wordt voortdurend gemonitord. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van jouw duurzame stroom!

Zonnepanel bg2
Temp icon 1

Dit zit er in jouw zonnepanelen huurpakket

 • A-kwaliteit zonnepanelen
 • Omvormer en optimizers
 • Installatie door gecertificeerde installateurs
 • Verzekering en garantie
 • Smartphone app met realtime opbrengst informatie
 • 24 uur monitoring op afstand
Family2

Huur zonnepanelen voor jouw klein dak

Je huurt al zonnepanelen vanaf €39,- per maand. Dat is goedkoop zonnepanelen huren!

Check hier of jouw dak geschikt is
Meer weten?

Meer over zonnepanelen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op. We helpen je graag.

 • Is mijn dak geschikt?
  Op de meeste koopwoningen kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Je dak hoeft niet per se op het zuiden te liggen. Wel moet je zelf eigenaar zijn van het dak.
 • Hoeveel ga ik opwekken?
  Dat hangt af van een aantal factoren, zoals de ligging van je dak, de hoeveelheid panelen en de hoeveelheid schaduw op je dak. Wij rekenen het graag voor je uit. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.
 • Wat als ik ga verhuizen?
  Je kunt je zonnepanelen meeverhuizen, maar meestal nemen de nieuwe eigenaren je zonnepanelen met plezier over. Het huurcontract gaat dan over op de nieuwe eigenaren.
 • Hoe snel kunnen jullie installeren?
  Supersnel. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je duurzame energie. In de meeste gevallen geniet je binnen 8 weken van jouw nieuwe panelen.

Zonnepanelen huren ervaringen

Goede communicatie en goed werk geleverd. Ik ben zeer te spreken over mijn zonnepanelen. De installatie is op een handige manier ingedeeld. Er is rekening gehouden met onze satelliet en hoe we daar het best de panelen omheen konden plaatsen. Duidelijke offerte die is opgevolgd door een voor onderzoek afspraak waar verschillende dingen werden gecheckt en daarna de afspraak gemaakt voor het plaatsen. Het plaatsen ging vlekkeloos. Dank voor de goede zorg en service! Zeker een aanrader voor iedereen.
Thomas Noordwijk
10/10
Bijdrage aan de energietransitie mogelijk voor iedereen met een eigen woning. Duidelijk communicatie zowel in woord als geschrift en komen hun afspraken goed na. Door de constructie die ze bieden is het voor iedereen met een eigen woning mogelijk om een bijdrage te leveren aan de energietransitie, doordat deze constructie geen BKR, registratie geeft (onderdeel van Plan Nederland Groen). Het verschuldigde maandbedrag kun je in mindering brengen op je voorschot bij je energieleverancier waardoor je er eigenlijk niets van merkt en je spaargeld beschikbaar blijft voor andere dingen die je ook belangrijk vindt.
Jos Merselo
9/10