Menu
8,5

Offerte zonnepanelen

Wil je bij HalloStroom een zonnepanelen offerte opvragen? Ga dan als volgt te werk. De eerste stap is om een online dakcheck uit te laten voeren door ons. Ga hiervoor naar onze dakcheckpagina. Je vult een aantal gegevens in en met behulp van speciale satellietsoftware bekijken we je dak. Voor ons is dan van afstand zichtbaar of jouw huis wel of niet geschikt is voor zonnepanelen huren.

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Op basis van de door jou ingevulde gegevens (zoals je huidige energieverbruik, de afmetingen van het dak en eventuele specifieke wensen), gaan onze accountmanagers aan de slag met het maken van een ontwerp op maat. We sturen je een legplan van de zonnepanelen en een persoonlijke en vrijblijvende zonnepanelen offerte. Daarmee krijg je inzicht in de capaciteit van jouw zonnepanelen en kan je ook zien wat de opbrengst is.

Zonnepanelen offerte goedkeuren

Als de offerte voor zonnepanelen je aanspreekt, geef je je akkoord. Er wordt nog een laatste check door ons gedaan waarbij we controleren of het juridisch ook mogelijk is om de zonnepanelen op je dak te installeren. Een van de voorwaarden is bijvoorbeeld dat je zelf eigenaar van de woning moet zijn.

Laatste check op locatie

We maken een afspraak zodat onze monteurs voor een laatste check bij je thuis kunnen komen. Zij kijken of datgene wat in de offerte staat ook daadwerkelijk op jouw dak geplaatst kan worden. Moeten er dan toch nog zaken worden aangepast? Dan ontvang je daarna een nieuwe en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen op je woning.

Zonnepanelen offertes vergelijken

Wil je offertes van zonnepanelenleveranciers vergelijken, let dan op dat je niet alleen de prijs vergelijkt. Het type panelen, huur of koop, de verwachte opbrengst en de servicevoorwaarden zijn allemaal zaken om mee te nemen in je beslissing. Bij HalloStroom maken we je het met de huur van zonnepanelen gewoon zo makkelijk mogelijk. Niks investeren, direct besparen, en 0 risico vanwege een vaste prijs per maand gedurende de looptijd van 15 jaar.

Zonnepanelen offertes vergelijken

Doe de dakcheck en zie direct of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel erop passen.

Check jouw dak