Menu
8,5

HalloStroom service en garanties

Wij zijn niet alleen duurzaam in onze producten, maar ook in onze service! Tijdens het huren van zonnepanelen, kun je op HalloStroom-service en garanties rekenen als het een keertje tegenzit. Voor, tijdens en ook als je je huurabonnement wilt afsluiten. Na regen komt tenslotte zonneschijn!

Onze service

Installatie

Bij de service van HalloStroom hoef je niet het dak op! Wij installeren de zonnepanelen voor je. Geen gedoe met snoeren en ladders, dit regelen wij.

Verzekering

Deze is gedurende jouw huurperiode inbegrepen. Goed nieuws, toch?

A-kwaliteit

Dit betekent ook echt 100% verzekerd van A-kwaliteit producten. Voor minder doen we het niet.

Flexibele abonnementen

Bij HalloStroom kun je 15 jaar lang zorgeloos profiteren van jouw zonnepanelen. Mocht je de zonnepanelen niet 15 jaar willen huren, zijn wij hier om je uit de brand te helpen. Stel dat je na een aantal jaren een keer verhuist, wat dan? Wij bieden drie opties. Je mag zelf kiezen welke het beste bij je past!

1

De nieuwe bewoner neemt de huurovereenkomst kosteloos over

Zoals het er staat. De nieuwe bewoner neemt de huurovereenkomst zonder extra kosten of boetes over. Alleen de resterende maanden huur moeten nog betaald worden!

2

Verhuisservice

Mits de nieuwe woning een geschikt dak heeft kunnen wij de installatie meeverhuizen. Al het verhuis- en (de)montagewerk verzorgen wij dan. De kosten daarvoor zijn voor jouw rekening. Natuurlijk maken we van te voren een berekening die we aan je overleggen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

3

Het huurcontract afkopen

Je kunt het systeem tussentijds overnemen. De nieuwe bewoner van het huis hoeft geen huur meer te betalen. Jij profiteert van een hogere woningwaarde bij de verkoop van het huis én wij kunnen wellicht een nieuw systeem plaatsen op jouw nieuwe woning. Win-win-win situatie!

HalloStroom verhuis service

Onze garanties

Wij van HalloStroom willen jou, als klant, de beste energie geven. Naast onze HalloStroom service staat garantie ook hoog op ons lijstje! Ook als je niet tevreden bent, horen wij het graag en lossen we het voor je op.

  • 1. Productgarantie
    Het komt erop neer dat een productgarantie van toepassing is als er gebreken zijn van het product die niet veroorzaakt zijn door externe factoren. Voor onze stringomvormers (GoodWe) geldt een productgarantie van 10 jaar. Voor de omvormers met optimizers (SolarEdge) geldt een productgarantie van 12 jaar. Optimizers kunnen ook uitgebreid worden naar 20 of 25 jaar voor een meerprijs.
  • 2. Vermogensgarantie
    Voor zonnepanelen is er ook een aanvullende vermogensgarantie. De vermogensgarantie is tweeledig. Enerzijds garandeert het een minimumopbrengst na een bepaalde tijd. Anderzijds garandeert het de langzame achteruitgang per jaar. De garantie voor de minimumopbrengst houdt in dat de fabrikant garandeert dat de zonnepanelen na 25 jaar nog minimaal 80% rendement zullen geven. Daarnaast is er een garantie over de maximumdegradatie. Dat houdt in dat de zonnepanelen in totaal gemiddeld maximaal 0,7% per jaar mogen degraderen. Let op: als een zonnepaneel niet meer werkt na de termijn van de productgarantie, heb je niets aan een lopende vermogensgarantie aangezien de vermogensgarantie alleen geldt voor werkende zonnepanelen. Naast de productgaranties is er ook nog een installatiegarantie. Deze is van toepassing op bijvoorbeeld de bekabeling of stormbestendigheid. Vaak geven zonnepanelen leveranciers hier 2 jaar garantie op. Bij ons is dat 10 jaar.

Wil jij ook zorgeloos zonnepanelen huren?