Menu
8,5

Alles in één!

Voor het opwekken van zonne-energie zijn zonnepanelen onmisbaar. Je kiest het liefst voor zonnepanelen die betrouwbaar zijn. Daarnaast moet je op zoek naar een omvormer, een montagesysteem en indien gewenst monitoring. In plaats van al deze onderdelen los te kopen, kun je ook een compleet zonnepanelen set aanschaffen. Een zonnepanelen pakket beschikt over alle onderdelen voor een complete zonnepaneleninstallatie. Wanneer je kiest voor zonnepanelen huren, hoef je nergens over na te denken. Dan kunnen we jou precies vertellen welk zonnestroomsysteem je nodig hebt. Hoe zit dat?

Wat zit er in een zonnepanelen pakket?

Een zonnepanelen set beschikt natuurlijk over een bepaalde hoeveelheid zonnepanelen. Dit kunnen kleine aantallen van 8, 10, of 12 panelen zijn, maar er zijn ook zonnepanelen sets verkrijgbaar met 32 of 64 zonnepanelen. Verder beschikt een zonnepanelen pakket over een omvormer en montagesysteem. De omvormer zet opgewekte energie om in bruikbare stroom. Natuurlijk is ook het montagesysteem van groot belang. Het is niet de bedoeling dat zonnepanelen losraken en op die manier een gevaar vormen voor jezelf en je omgeving.

Er zijn ook andere sets van zonnepanelen:

In sommige gevallen heb je ook een optimizer zonnepanelen nodig. De naam zegt het al. Deze zorgt ervoor dat je het maximale rendement haalt uit al je zonnepanelen.

Tips voor het kopen van een zonnepanelen pakket

Een zonnepanelen pakket is niet iets dat je lukraak koopt. Het is verstandig om je vooraf te verdiepen in de verschillende zonnepanelen sets. Daarnaast loont het om advies in te winnen bij een specialist. Vergelijk de diverse aanbieders met complete zonnepanelen pakketten en bereken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je dak. Kom je er niet uit of wil je een installateur inschakelen om de zonnepanelen te bevestigen? Ga op zoek naar een lokaal bedrijf bij jou in de buurt voor de montage van een zonnepanelen set.

Onze abonnementen

Ben je benieuwd wat HalloStroom nog meer te bieden heeft aan pakketten? Neem dan gerust een kijkje op onze abonnementen pagina. Hier kun je alles vinden over wat er precies in zo'n pakket zit en wat het eventueel kan gaan kosten!

Abonnementen