Menu
8,5

Bespaar direct honderden euro's op je energierekening!

Met A-kwaliteit zonnepanelen en een thuisbatterij van HalloStroom bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar verdien je ook door slim energiebeheer. Met onze zonnepanelen wek je je eigen energie op. En met onze thuisbatterij en dynamische energiecontract bieden we je de kans om te handelen op de energiemarkten. Dit alles zonder investering en inclusief service en garanties!

Onze zomeraanbieding maakt het nu nog interessanter want je ontvangt €350 cashback!

Wil je gebruikmaken van de zomeraanbieding? Laat dan voor 30 juni 2024 je gegevens bij ons achter via de dakcheck of telefonisch via 030 767 0078.

De voordelen van zonnepanelen

✓ Vanaf dag 1 bespaar je op je energierekening, want met de zonnepanelen wek je je eigen stroom op. Zo hou je geld over voor andere belangrijke dingen.

✓ Je huurt je zonnepanelen voor een vast bedrag per maand. Je hoeft geen spaargeld te hebben of een lening af te sluiten.

✓ Klanten van HalloStroom besparen gemiddeld meer dan €700,- per jaar op hun energierekening

✓Je zonnepanelen doen het altijd. Is er toch iets mis? Geen zorgen: wij fixen het voor je. Natuurlijk zonder extra kosten.

Rekenvoorbeeld jaarlijkse besparing

  • Huidige stroomkosten * € 124 per maand
  • Eenmalige investering gratis
  • Huur 10 panelen € 63 per maand
  • Besparing per maand € 61 per maand
  • Besparing per jaar € 732 per jaar
* o.b.v. 4133 kWh verbruik
** dit is een rekenvoorbeeld. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Ontdek wat jij gaat besparen

Thuisbatterij visuals

De voordelen van een thuisbatterij

✓ Iedereen kan profiteren van de voordelen van de thuisbatterij! Met of zonder zonnepanelen.

✓ Met de HalloStroom thuisbatterij verander je de manier waarop je energie verbruikt en opslaat. Gebruik zelf de allergoedkoopste stroom door automatisch goedkope stroom op te slaan van het net of opgewekt door je eigen zonnepanelen.

✓ Met ons slimme Energie Management Systeem optimaliseren we jouw elektriciteitskosten door de batterij te laden en ontladen op basis van de meest voordelige prijzen op verschillende energie- markten waartoe jij als consument geen toegang hebt.

✓ In combinatie met een dynamisch energiecontract van HalloStroom Energie is de verwachte besparing op jouw energierekening gemiddeld €100 tot €180 per maand*. HalloStroom garandeert daarbij de eerste twee jaar een maandelijkse besparing van gemiddeld €120 op jouw energierekening.

*De daadwerkelijke besparing is afhankelijk van de volatiliteit op de energiemarkt, waarvan verwacht wordt dat deze zal toenemen in de toekomst.

Maak hier een afspraak

Duurzaam in jouw voordeel

Bespaar direct

Vanaf dag 1 bespaar je op je energierekening, want je wekt je eigen stroom op én verdient door slim energiebeheer. Zo houd jij geld over voor andere belangrijke dingen.

Geen gedoe

Je zonnepanelen en thuisbatterij doen het altijd. Is er toch iets mis? Geen zorgen: wij fixen het voor je. Natuurlijk zonder extra kosten.

Geen investering

Je huurt je zonnepanelen en thuisbatterij voor een vast bedrag per maand. Je hoeft geen spaargeld te hebben of een lening af te sluiten.