Menu
8,5

We hebben wat uit te leggen, want de afgelopen periode waren we slechter bereikbaar dan je van ons gewend was en dat je mág verwachten. Daar zijn twee redenen voor.

  1. De eerste is dat de vraag naar zonnepanelen sinds de verhoogde energieprijzen enorm is toegenomen. We hebben simpelweg veel meer belletjes te plegen en e-mailtjes te beantwoorden.
  2. De tweede reden is het gebrek aan installateurs. Gelukkig heb je al zonnepanelen! Maar als er iets aan de hand was, heb je soms lang moeten wachten op ons.

Dit levert – dat begrijpen we heel goed – frustratie op. Zeker als wij daar ook nog eens laat over communiceren. Daar balen we flink van. Maar het heeft ons ook aangezet tot actie.

Wat hebben we gedaan:

  • Ons team is uitgebreid met planners, installateurs en klantenservice collega's. Ook als je al zonnepanelen hebt, kunnen we je nu sneller helpen.
  • En Don is onze allernieuwste aanwinst. Hij zal als operations manager samen met de rest van ons team onze bereikbaar - en inzetbaarheid verder verbeteren.

Weet dat we er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Daarom zijn we op zoek naar nog meer collega's.

Wil jij samen met ons werken aan het bereikbaar maken van groene en betaalbare energie voor iedereen en ben je op zoek naar nieuwe baan in een heel fijn team? Of weet jij iemand? We horen het graag van je!

Vacatures