Menu
8,5

Hallo Wendy

HET IS WEER ZONDAG

Elke zondag zetten we een van onze medewerkers in het zonnetje. Want alleen met z'n allen maken we de wereld een beetje duurzamer. Ieder in zijn eigen rol en ieder op zijn eigen manier, maar wel met de neuzen dezelfde kant op. En als we vanuit ons pand in Gouda over de daken uitkijken, dan is er nog genoeg te doen. Op naar 100.000 woningen met zonnepanelen.

Ben je jarig, zorg er dan voor dat je CRM marketeer Wendy uitnodigt. Hoewel ze zoveel mogelijk haar afval beperkt, bezuinigt ze nooit op cadeautjes en zeker niet voor haar twee mannen thuis. Ze beziet de wereld en haar eigen bijdrage positief kritisch, krijgt energie van mooie samenwerkingen en kan soms schreeuwen van geluk. Op kantoor hebben we het haar nog niet horen doen, maar in de bergen gaat ze blijkbaar helemaal los. Deze dame is dol op varen, maar een beetje rustig dobberen komt maar weinig voor.

Wendy Hallo Stroom vol in de zon

Op een boot, op het strand, in mijn recent gekochte cabrio, in de tuin. Ik hou van de zon! Ik word er blij van!

12 VOLT vragen vanaf een bootje, dat past prima

Watt is jouw ideale plek in de zon?

Op een boot, op het strand, in mijn recent gekochte cabrio, in de tuin. Ik hou van de zon! Ik word er blij van!

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Een lekker koud speciaal biertje, Gin Tonic of een Aperol Spritz.

Welke muziek of artiest staat voor jouw ultieme zomervakantie?

UB40, heel relaxed en vrolijk.

Waarvan ga jij compleet uit je dak?

Skiën! Ik kan schreeuwen van geluk als ik bovenaan de piste sta en lekker de smaak te pakken heb wanneer ik een afdeling maak.

Hoe duurzaam ben jij eigenlijk?

Oei, dit is best een confronterende vraag, want het zijn naar mijn mening nog maar hele kleine dingen. Ik eet minder vlees en probeer bewust om te gaan met het gebruik van elektrische apparaten. Ook probeer ik afval te verminderen door grotere verpakkingen te kopen (minder plastic, minder transport). Ik draag daglenzen en afgelopen week dacht ik dit moet ook anders. Als ik overstap naar maandlenzen is dat alweer een stuk minder plastic! Verder ben ik dol op avocado’s, maar nadat ik hoorde hoeveel water er voor nodig is om deze te telen, koop is ze nog zelden. Ook probeer ik zoveel mogelijk fruit en groenten van het seizoen te kopen.

Welke duurzame uitdaging wil jij nog aangaan?

Nog minder vlees eten. En veel collega’s met mij. Dus ik stel voor dat we met zijn allen deze uitdaging aan gaan!

Waar zoek jij spanning op?

Die ga ik meestal uit de weg, haha. Misschien omdat ik vroeger als klein meisje een keer heel even onder spanning heb gestaan toen ik schrikdraad aanraakte :-)

Wie of wat kan jou elke keer weer laten stralen?

Mijn twee mannen: vriend Raimon en zoontje Rens. En helemaal wanneer ze met z’n tweeën aan het lachen, dansen, knuffelen of spelen zijn.

Welke zomerse outfit draag jij het liefst en welke is echt geen pan?

Een lekker luchtig jurkje. En wat echt niet kan is een korte broek in huidskleur. Dan lijkt het net alsof je niets aan hebt.

Waar bespaar jij nooit op?

Cadeautjes.

Welk duurzame initiatief vind jij naast HalloStroom inspirerend?

Too Good To Go
, een (van oorsprong Deens) initiatief tegen voedselverspilling. Ieder jaar wordt wereldwijd een derde van al het geproduceerde voedsel weggegooid. In de Too Good To Go-app wordt getoond welke winkels, restaurants en hotels in de buurt voedsel over hebben en voor welke prijs je dat zou kunnen ophalen. Een win-win-situatie dus.

Waar krijg jij energie van?

Van een goede samenwerking met mijn collega’s en inspirerende initiatieven zoals hierboven.

Dennis Operations Hallo Stroom
Mandy Finance Hallo Stroom
Marloes Hallo Stroom HR
Sebastiaan Hallo Stroom
Hallo David zonnepanelen huren webinar