Menu
8,5
Hallo Stroom herroeping 1

Toch geen zonnepanelen?

Wat jammer dat je wilt af zien van de overeenkomst die we met elkaar hebben gesloten. We zullen dit uiteraard netjes met jou afhandelen, want je hebt 14 dagen bedenktijd. Misschien kunnen we toch nog iets voor je doen met onderstaande oplossingen.

Wat kunnen we voor je doen?

Dak-inspectie: een goede voorbereiding is het halve werk

Is er nog geen dak-inspectie gepland? Wacht dan eerst tot onze installateur bij jou thuis komt voor een dak-inspectie. We bespreken de plek waar de omvormer komt, hoe de kabelroute van de zonnepanelen via de omvormer naar de groepenkast gaat lopen en of de groepenkast geschikt is voor zonnepanelen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bel 030 767 00 78 voor het inplannen van een dak-inspectie.

Besparing opnieuw berekenen of bestelling wijzigen?

Had je de exacte cijfers van jouw energieverbruik niet bij de hand toen wij een offerte voor je maakten en hebben we gerekend met een inschatting van een gemiddeld huishouden? Stuur alsnog jouw verbruik en energietarieven door en we werken opnieuw een voorstel voor je uit. Wil je iets wijzigen aan jouw bestelling? Dat kan uiteraard ook.

Bel 030 767 00 78 en vraag naar jouw duurzaamheidsadviseur.

Alles nog even doornemen met een specialist?

Zijn er na het sluiten van de overeenkomst nog veel vragen boven gekomen? Begrijpelijk, want zonnepanelen zijn geen dagelijkse kost. We gaan een lange relatie met elkaar aan dus het gevoel moet goed zijn. Neem contact met op met jouw duurzaamheidsadviseur en krijg antwoord op al jouw vragen.

Bel 030 767 00 78 en vraag naar jouw duurzaamheidsadviseur.

Hallo Stroom zonnepanelen koppel 2
Hallo Stroom zonnepanelen gezin 2
Hallo Stroom zonnepanelen man
Hallo Stroom zonnepanelen gezin 1
Hallo Stroom zonnepanelen koppel 1

Lees wat onze klanten over ons vertellen

We huren nu ruim een jaar zonnepanelen van HalloStroom en hebben nog geen moment spijt van deze beslissing. We wekken meer op dan was beloofd en we zijn ook echt minder kwijt aan energie dan dat we hiervoor betaalden. Had verwacht dat we ongeveer hetzelfde kwijt zouden zijn maar we besparen nu denk ik ongeveer 12 euro per maand. Leuke meevaller.
Ewout en Sandra Ridderkerk
10/10
Ik ben zeer tevreden over de mij gegeven service bij HalloStroom. Wij hebben wat problemen gehad met de dakpannen en een lekkage. Dit is allemaal tot grote tevredenheid op een professionele manier opgelost. Voor deze service raad ik iedereen aan om met HalloStroom in zee te gaan.
Hans Lelystad
9/10
Mijn ervaring is dat je goed wordt begeleid in de aanschaf. Alle opties worden besproken. Ook daarna is de service goed en zijn ze goed bereikbaar voor eventuele vragen.
Marie Apeldoorn
8/10
De ervaring die ik met HalloStroom heb is prima. Alles wat gezegd is, is ook gedaan.
Peter Sneek
8/10
Na jarenlang twijfelen toch de knoop doorgehakt en met HalloStroom in zee gegaan. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie en oplevering hebben wij dit als zeer prettig en fijn ervaren. We hebben wel vastgesteld dat installatie in de winter qua rendement niet de meest gunstige periode is maar dat halen we vast in. De constructie van huren en onderhoudsvrij was voor ons de doorslag.
Hans Maastricht
10/10
Van begin tot oplevering netjes en helder verlopen, kon ook goed terecht met vragen. Na de positieve berichten van mijn schoonouders zelf dus ook voor hallostroom gegaan en dik tevreden. Installatie gedaan door een lokale installateur, hele installatie inclusief een hele nieuwe groepenkast (voor een nette prijs) netjes geplaatst en opgeleverd.
Rob Brunssum
10/10

Aanvragen herroeping overeenkomst

Via het formulier aanvragen herroeping overeenkomst kun je je verzoek tot herroeping aanvragen. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met je op en verwerken wij de herroeping.