Menu
8,5
Terug

Schade door storm

Wanneer je bij HalloStroom kiest voor zonnepanelen huren, zit daar een verzekering bij in. Zit het een keer tegen omdat een storm schade heeft aangebracht aan je zonnepanelen, dan kun je rekenen op de service van HalloStroom.


Kan ik bij HalloStroom terecht in geval van schade aan de panelen veroorzaakt door storm?

Uiteraard kun je hiervoor bij HalloStroom terecht. De panelen op je dak zijn door ons goed verzekerd! Heb je schade die is veroorzaakt door storm, bel dan naar onze klantenservice via 030 767 00 78 of stuur een mail naar naar storm@hallostroom.nl.

Wat moet ik doen als klantenservice telefonisch niet bereikbaar is?

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 17.30 uur. Je kunt ons buiten deze tijden wel bereiken via onze chatservice of door een mail te sturen naar storm@hallostroom.nl. Vermeld hierin altijd jouw naam, adres en het telefoonnummer waarop wij jou kunnen bereiken. Als het niet tot de eerstvolgende werkdag kan wachten, nemen wij eerder contact met je op.

Hoe snel kan de schade hersteld worden?

Wij zullen binnen 3 tot maximaal 5 werkdagen contact met je opnemen om een oplossing te bespreken. Uiteraard wordt er naar urgentie gekeken. Indien nodig zal een schade met een hogere prioriteit eerder worden opgepakt.

Is de situatie gevaarlijk door loshangende zonnepanelen en kunnen wij i.v.m. de storm niemand sturen om het dak op te gaan, bel dan de brandweer via 0900-0904. Zet tevens het gebied af, zodat voorbijgangers geen gevaar lopen.

Wordt de gemiste opbrengst gecompenseerd?

Wij proberen het probleem uiteraard zo snel mogelijk op te lossen, maar in ieder geval binnen 30 dagen na de melding. De eerste 30 dagen zal er geen compensatie plaatsvinden.

Mocht het onverhoopt langer duren dan kan er een compensatie worden aangevraagd over de dagen die bovenop de gestelde 30 dagen tot de dag van oplossing zijn geweest.