Menu
8,5

Jouw huis is geselecteerd voor ons zonnepanelenproject in Leeuwarden

Met ons zonnepanelenproject bieden we jou de mogelijkheid om zorgeloos van zonne-energie te genieten, zonder dat je een grote som geld hoeft te investeren. Onze aanpak is eenvoudig: je huurt onze hoogwaardige zonnepanelen voor een vast, laag maandbedrag en begint meteen met besparen op je energiekosten. Maar dat is nog niet alles - we nemen ook de verantwoordelijkheid voor garanties, verzekeringen en het onderhoud op ons! Duurzaam in jouw voordeel dus!

Onze tijdelijk actie maakt het nóg interessanter: huur nu de eerste 6 maanden gratis!* Dus doe direct de gratis dakcheck en kijk wat op jouw dak de mogelijkheden zijn (alleen beschikbaar voor particuliere woningeigenaren zonder VvE).

*Wil je gebruikmaken van de 6 maanden gratis-actie, laat dan voor 31 mei 2024 je gegevens bij ons achter via de dakcheck of telefonisch via 030 767 0078.

Rekenvoorbeeld jaarlijkse besparing

  • Huidige stroomkosten * € 124 per maand
  • Eenmalige investering gratis
  • Huur 10 panelen € 63 per maand
  • Besparing per maand € 61 per maand
  • Besparing per jaar € 732 per jaar
* o.b.v. 4133 kWh verbruik
** dit is een rekenvoorbeeld. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Ontdek wat jij gaat besparen

Duurzaam in jouw voordeel

Bespaar direct

Vanaf dag 1 bespaar je op je energierekening, want je wekt je eigen stroom op. Zo houd jij geld over voor andere belangrijke dingen.

Geen investering

Je huurt je zonnepanelen voor een vast bedrag per maand. Je hoeft geen spaargeld te hebben of een lening af te sluiten.

Geen gedoe

Je zonnepanelen doen het altijd. Is er toch iets mis? Geen zorgen: wij fixen het voor je. Natuurlijk zonder extra kosten.