Menu
8,5

Plaats een review en maak kans op een giftcard t.w.v. € 50,-


Maak kans op een giftcard van HalloStroom. Schrijf een review en wie weet ben jij een van de 10 gelukkigen aan wie we een giftcard t.w.v. € 50,- kunnen sturen.

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk klanten hun mening kunnen geven over hun ervaring met onze zonnepanelen en onze service voorafgaand en na de installatie. Want goede reviews helpen andere klanten met het maken van de juiste keuze voor zonnepanelen.


Hoe doe je mee?

Meedoen is heel eenvoudig! Schrijf een kwalitatieve Google review. Als je in de periode tussen 23 mei 2024 en 6 juni 2024 een Google review plaatst, doe je automatisch mee. Na 6 juni 2024 verloten wij 10 Bol. cadeaukaarten t.w.v. € 50,- onder de inzendingen. Het is belangrijk dat je je volledige naam vermeldt bij je Google review. Want op die manier kunnen we via ons klantenbestand contact met je opnemen als je een van de gelukkige winnaars bent. Je hoort uiterlijk donderdag 14 juni per e-mail van ons of je een van de 10 winnaars bent.


Wat beschrijf je in de review?

  • Beschrijf je persoonlijke ervaring met onze service voorafgaand en na de installatie.
  • Geef aan in hoeverre de zonnepanelen voldoen aan je verwachtingen.


Kan ik ook een minder positieve review over HalloStroom plaatsen?

We hopen natuurlijk niet dat dat het geval is, maar natuurlijk staat het je vrij om een minder positieve beoordeling te schrijven. Daar help je niet alleen ons, maar ook andere klanten mee. We komen daarna graag met je in contact om je ervaring met ons uitgebreider te delen. Zo kunnen we onze service blijvend verbeteren.


Wat je verder nog moet weten over je review

Om nepreviews te voorkomen, controleren wij de IP-adressen van geplaatste reviews en ook of je daadwerkelijk zonnepanelen van HalloStroom hebt gehuurd.