Menu
9,1

Plaats een review en maak kans op een giftcard van t.w.v. € 50,-


Maak kans op een giftcard van HalloStroom. Schrijf een goede review en wie weet ben jij de gelukkige aan wie een giftcard t.w.v. € 50,- kunnen sturen.

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk klanten hun mening kunnen geven over je ervaring met jouw zonnepanelen en onze service voorafgaand en na de installatie. Want goede reviews helpen andere klanten met het maken van de juiste keuze voor zonnepanelen.


Hoe doe je mee?

Meedoen is heel eenvoudig! Schrijf een goede, kwalitatieve Google review. Als je in de periode tussen 19 januari 2023 en 2 februari 2023 een Google review plaatst, doe je automatisch mee. Na 2 februari 2023 verloten wij giftcards onder de inzendingen. Het is belangrijk dat je je volledige naam vermeldt bij je Google review. Want op die manier kunnen via ons klantenbestand contact met je opnemen als je de gelukkige winnaar bent.

Wat beschrijf je in de review?

  • Beschrijfje persoonlijke ervaring onze service voorafgaand en na de installatie.
  • Geef aan in hoeverre de zonnepanelen voldoen aan je verwachtingen.


Kan ik een negatieve review over HalloStroom plaatsen?

Natuurlijk staat het je vrij om een negatieve beoordeling te schrijven. Daar help je niet alleen ons, maar ook andere klanten mee. We komen daarna graag met je in contact om je ervaring met ons verder te delen. Zo kunnen we onze service altijd blijvend verbeteren.


Wat je verder nog moet weten over je review

Om nepreviews te voorkomen, controleren wij de IP-adressen van geplaatste reviews en ook of je daadwerkelijk zonnepanelen van HalloStroom hebt gehuurd.