Menu
8,5

Sebastiaan de Greeve

Sales lead bij HalloStroom

Sebastiaande Greeve

Sebastiaan de Greeve was in 2016 de allereerste werknemer van HalloStroom. Met Sebastiaan aan het hoofd van de verkoopafdeling is de organisatie flink gegroeid. Zijn sales-team bestaat begin 2023 al uit 25 gedreven full-timers.

Sebastiaan:

  • Woont in: Den Haag
  • Werkt bij HalloStroom: Sinds de oprichting in 2016
  • Weet echt alles van: De voordelen van zonnepanelen huren
  • Mag je altijd wakker maken voor: Een goede klantreview
  • zijn Linkedin pagina

Expertise

Sebastiaan weet echt alles van zonnepanelen, installaties en huren. Zijn expertise deelt hij op de werkvloer en tijdens trainingen. Zo leert hij zijn collega’s hoe je zelfstandig potentiële klanten kan helpen met complexe vragen over zonnepanelen. En hoe je mensen begeleidt in het kiezen van de beste huurovereenkomst.


Artikelen gecontroleerd door Sebastiaan


Hallo Sebastiaan!

Om Sebastiaan wat beter te leren kennen, stellen we hem een paar vragen. Op het bedrijvige HalloStroom kantoor midden in Gouda vertelt hij gepassioneerd over de opmars van HalloStroom van start-up tot marktleider.

Sebastiaan de Greeve is een van de enthousiaste collega’s van HalloStroom. Dagelijks zet hij met de rest van het team zich vol overgave in voor onze missie: Energierekeningen omlaag door alle huizen in Nederland van zonnepanelen te voorzien.