Menu
8,5

Welkom bij HalloStroom - De slimme keuze voor zonnepanelen

Waarom zonnepanelen kopen bij HalloStroom?

 • 100% duurzame energie: Geniet van de voordelen van groene energie en draag bij aan een schonere toekomst voor ons allemaal.
 • Korte terugverdientijd: Met onze alles-inclusieve zonnepanelensystemen begin je direct met besparen. Je investering verdien je snel terug.
 • Zelfvoorzienend: Word minder afhankelijk van het energienet en wek je eigen energie op met zonnepanelen van HalloStroom.
 • Waardestijging van je woning: Maak je woning duurzamer en verhoog de waarde ervan met zonnepanelen.

Wil je ook profiteren van duurzame energie en besparen op je energierekening? Bij HalloStroom maken we het gemakkelijk om zonnepanelen te kopen en te genieten van alle voordelen. Sluit je aan bij duizenden tevreden klanten die al hebben gekozen voor een zonnige toekomst.

Zonnepanelen garantie

Zonplan op maat

Ontdek de voordelen van zonnepanelen

 • Deskundig advies: Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van het perfecte zonnepanelensysteem voor jouw situatie.
 • Hoog rendement: Leer meer over de opbrengst en het rendement van zonnepanelen en ontdek hoeveel je kunt besparen op je energiekosten.
 • Duurzaam wonen: Verlaag je CO2-uitstoot en maak je woning milieuvriendelijker door zelf energie op te wekken met zonnepanelen.
 • Eenvoudig proces: Bij HalloStroom maken we het kopen van zonnepanelen eenvoudig. Volg onze 3 stappen en binnenkort geniet je van duurzame energie.

Stappen bij het kopen van zonnepanelen

Bij HalloStroom begrijpen we dat het kopen van zonnepanelen een belangrijke beslissing is. Daarom maken we het proces eenvoudig en transparant, zodat jij met vertrouwen kunt investeren in duurzame energie. Het traject van zonnepanelen kopen bestaat uit vier stappen:

 1. Stap 1: Advies en berekening - Start jouw zonnepanelenreis door contact met ons op te nemen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een grondige analyse te maken van jouw energiebehoefte en dakmogelijkheden. Op basis hiervan maken we een persoonlijke berekening van de kosten en opbrengsten van zonnepanelen specifiek voor jouw situatie.
 2. Stap 2: Offerte en ontwerp - Na het adviesgesprek ontvang je van ons een gedetailleerde offerte, waarin alle kosten en specificaties van het zonnepanelensysteem worden vermeld. We bespreken de offerte uitgebreid en beantwoorden eventuele vragen die je nog hebt. Daarnaast kunnen we een visueel ontwerp maken van hoe de zonnepanelen er op jouw dak uit zullen zien, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.
 3. Stap 3: Langskomen voor werkvoorbereiding - Wanneer je akkoord gaat met de offerte, plannen we een afspraak in om bij jou langs te komen voor een gedegen werkvoorbereiding. Onze experts bekijken je dak en nemen alle benodigde metingen. Dit stelt ons in staat om de installatie perfect af te stemmen op jouw specifieke situatie en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt op de dag van installatie.
 4. Stap 4: Installatie en nazorg - Op de afgesproken datum voeren onze ervaren installateurs de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen uit. Ze zorgen voor een vakkundige en veilige plaatsing van de panelen op jouw dak. Na de installatie zorgen we ervoor dat alles naar behoren functioneert en geven we je uitgebreide uitleg over het gebruik van het systeem. We bieden ook nazorg, zoals monitoring van de prestaties en eventuele service en onderhoud die nodig is.

Bij HalloStroom streven we ernaar om jouw ervaring met het kopen van zonnepanelen zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. We begeleiden je stap voor stap, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. Kies voor HalloStroom en geniet van de voordelen van duurzame energie, terwijl wij zorgen voor een professionele en probleemloze zonnepanelenervaring.

Check je dak bij HalloStroom en ontdek hoe zonnepanelen kunnen bijdragen aan jouw duurzame toekomst!

Check je dak