Menu
8,6

Watt jij wilt weten over zonnepanelen in Dordrecht

Al 3.233 daken in Dordrecht zijn aangekleed

Er zijn nog zo'n 14.000 geschikte daken in de stad. Draagt jouw dak al bij aan een duurzamer Dordrecht?

In Dordrecht wordt jaarlijks € 2.377.734 bespaard

Niks investeren, direct besparen.

2.031 zonuren per jaar in Dordrecht

Behaal zonnig veel voordeel uit je eigen duurzaam opgewekte stroom en stop met te veel betalen.

Zonnepanelen huren in Dordrecht

Duurzame energie en energiebesparing zijn belangrijke pijlers voor gemeente Dordrecht. In de stad verschijnen steeds meer zonnepanelen op de daken. Bewuster omgaan met energie is door zonnepanelen huren binnen handbereik voor iedereen. Zonder investering. Met A-kwaliteit panelen en een allriskverzekering ben je vanaf dag 1 gegarandeerd onder de pannen. Kies voor zonne-energie en verduurzaam in jouw voordeel.

Dordrecht zwaar

UIT JE DAK MET DE BUREN

Tackle elkaar bij de voordeur, klim over de schutting en ga uit je dak, wat samen met je buren krijg je nu nog meer voordeel. 1 dak is maar 1 dak. Verdien 150 euro cashback voor ieder huis dat meedoet. Dat is ook duurzaam in jouw voordeel.

Burenvoordeel

Reken het maar eens uit

Een gezin met 2 kinderen verbruikt gemiddeld 4.000 kWh aan energie per jaar. Daar betaal je met de huidige energietarieven zo'n 93 euro voor. Het huren van 12 zonnepanelen voor diezelfde hoeveelheid energie kost je 55 euro. Gegarandeerd 15 jaar lang! Dat betekent per direct 38 euro per maand besparen. Dat is bijna 7000 euro tijdens de hele looptijd. Waarom zou je dat niet doen?

Rekenvoorbeeld jaarlijkse besparing

 • Huidige stroomkosten * € 103 per maand
 • Eenmalige investering gratis
 • Huur 12 panelen € 66 per maand
 • Besparing per maand € 37 per maand
 • Besparing per jaar € 444 per jaar
* o.b.v. 4000 kWh verbruik
** dit is een rekenvoorbeeld. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat ga jij besparen?

Zonnepanelen in Zuid-Holland: ervaringen van onze klanten

Goede communicatie en goed werk geleverd. Ik ben zeer te spreken over mijn zonnepanelen. De installatie is op een handige manier ingedeeld. Er is rekening gehouden met onze satelliet en hoe we daar het best de panelen omheen konden plaatsen. Duidelijke offerte die is opgevolgd door een voor onderzoek afspraak waar verschillende dingen werden gecheckt en daarna de afspraak gemaakt voor het plaatsen. Het plaatsen ging vlekkeloos. Dank voor de goede zorg en service! Zeker een aanrader voor iedereen.
Thomas Noordwijk
10/10
Zeer tevreden over de dienstverlening Vanaf het eerste contact t/m de montage is alles prima geregeld. Alle afspraken keurig nagekomen en vriendelijke professionele medewerkers. De thuis check was zeer grondig, de medewerker nam de tijd en kwam met het beste advies en duidelijke uitleg wat er blij de montage zou gaan gebeuren. Op de dag van montage precies op tijd kwamen drie vriendelijke heren en deze hebben in een ochtend alles keurig geplaatst en aangesloten. Ik ben meer dan tevreden, echt super geregeld.
Richard Rotterdam
10/10
Meer weten?

Meest gestelde vragen

We begrijpen heel goed dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je niet het antwoord dat je zocht. Bel ons dan gerust voor een advies op maat.

 • Is mijn dak geschikt?
  Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De exacte opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.
 • Hoeveel ga ik besparen?
  Wat je precies gaat besparen hangt af van je kosten en verbruik op dit moment, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. Via de online dakcheck of persoonlijk aan de telefoon informeren we je graag over de beste keuze voor jouw situatie.
 • Wat als ik ga verhuizen?
  Er zijn drie opties als je zonnepanelen huurt en je gaat verhuizen. • Overdragen Je huurcontract wordt simpelweg overgedragen aan de nieuwe bewoner. Geen gedoe en jullie profiteren beiden. • Afkopen Je betaalt, tegen een in verhouding laag bedrag, je zonnepanelen af, of de nieuwe bewoner doet dat. Denk ook even aan de eventuele btw-teruggave. • Meeverhuizen Je verhuist de zonnepanelen mee naar je nieuwe woning. Wij verzorgen de verhuizing naar en de installatie op je nieuwe dak. De kosten voor meeverhuizen zijn voor jou.
 • Hoe zit het met het onderhoud?
  Zonnepanelen huren bij HalloStroom betekent 100% duurzame stroom zonder risico’s of stress. Naast het huren van je abonnement ben je gelijk allrisk verzekerd en wordt alles voor je geregeld en gemonitord. Daarnaast hoef je de zonnepanelen niet schoon te maken, want dat doet de regen voor je. En denk je dat er iets mis is met je zonnepanelen of het systeem? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.
 • Wat zit er in mijn zonnestroompakket?
  Wij gebruiken specifiek het woord ‘zonnestroomsysteem’, want met alleen zonnepanelen ben je er nog niet. De elektriciteit die zonnepanelen opwekken is namelijk nog niet bruikbaar als energie. Naast zonnepanelen heb je ook nog een omvormer nodig, die de elektriciteit omzet in bruikbare energie voor je eigen meterkast en een montageset voor een veilige plaatsing op het dak. Dit alles samen vormt wat wij ‘jouw eigen zonnestroomsysteem’ noemen.