Menu
8,5

Zonnepanelenpakket: dit is wat je nodig hebt

Wil je een zonnepanelen set, in plaats van losse zonnepanelen huren? Dat kan natuurlijk. Hier lees je alles over een zonnepanelen set.

Wat is een zonnepanelen set?

Een zonnepanelen set bestaat uit een aantal zonnepanelen die je in één keer koopt, vaak met alle benodigde materialen. Hier moet je denken aan dingen als een omvormer. Een omvormer zorgt ervoor dat de energie die je zonnepanelen set opwekt, direct wordt omgezet in stroom.

Bij HalloStroom kun je geen zonnepanelen set kopen, maar wel een zonnepanelen set huren. Dat is voordelig, want in tegenstelling tot zonnepanelen kopen, bespaar je direct met zonnepanelen huren en hoef je geen grote investering te doen.

Zonnepanelenpakket kopen of huren?

Wil je een zonnepanelenpakket kopen? Bedenk dan ook dat je een zonnepanelenpakket kunt huren. Hieronder delen we een rekenvoorbeeld met je. Zo kan jouw energierekening eruitzien wanneer je zonnepanelen huurt.

Onderstaand voorbeeld gaat uit van 4000 kWh. Dat is ongeveer wat 2 volwassenen met 2 kinderen gemiddeld kwijt zijn aan energie per jaar.

Prijzen zonnepanelen set

Hieronder staat de prijs die je betaalt voor een zonnepanelenpakket van 12 panelen. Dit is de prijs die je per maand betaalt wanneer je kiest voor het huren van een zonnepanelen set.

Schermafbeelding 2022 07 18 om 14 14 29


Weten wat zonnepanelen jou opleveren?

Ben jij benieuwd wat zonnepanelen jou gaan opbrengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of doe de dakcheck. Je weet dan meteen hoeveel je kunt besparen met een zonnepanelen set.


Benieuwd hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen?

Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor zonnepanelen set jij nodig hebt voor jouw dak? Met behulp van onze dakcheck weet je het binnen no-time!

Check je dak