Menu
8,5

HALLOSTROOM GEEFT JE ENERGIE

Werken bij HalloStroom betekent bezig zijn met de energietransitie. We dragen uiteindelijk allemaal ons steentje bij aan een duurzame wereld. Dat klinkt misschien wat groots, maar het zit 'm juist in al die kleine dingen.

Bij HalloStroom delen we graag. We maken zonne-energie bereikbaar voor gezinnen die de investering in zonnepanelen niet kunnen of willen doen. We sluiten aan bij het gedachtegoed dat niet alles bezit hoeft te zijn. Maar delen zit in veel meer zaken. We delen inzichten, passies en ervaringen. Niet alleen intern, maar ook met onze klanten en leveranciers. De band tussen collega Mandy en de familie Hulsmeijer is er zo eentje die gedeeld moest worden.

OPRECHTE INTERESSE, DAT WORDT HIER GEWOON GESTIMULEERD

Mandy Hallostroom Oldenzaal

EEN MEER DAN WARME ONTMOETING

Drie jaar geleden begon Mandy op de verkoopafdeling bij HalloStroom. Na een paar jaar bij de politie en een opleiding aan de fotovakschool was dit een compleet andere uitdaging. Maar het paste als een zonnepaneel op een naakt dak. Een start-up boordevol ambities en met ongekende energie. Mandy gaat volle bak aan de slag en geniet van het contact met de klanten aan de telefoon. Zij maakt van nature makkelijk verbinding en dat komt van pas.

Na een paar weken komt Mandy in contact met meneer Hulsmeijer. Een zeer vriendelijke heer op leeftijd die graag panelen op zijn dak in Oldenzaal wil laten leggen. Een prachtige woning in het oosten van het land. Hij en zijn vrouw willen een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland en ja, dat besparen is natuurlijk ook meegenomen. Ze bouwen tijdens het proces een band op. Ze praten over het rendement van de 18 zonnepanelen en de aardige installateurs, maar ook over de gezondheid van zijn vrouw, die soms te wensen over laat, en de drie Shih Tzu’s Diesel, Simba en Teddy. Regelmatig hebben ze nog contact, ook als Mandy al anderhalf jaar op finance werkt.

Nu, precies twee jaar later zocht ze de familie Hulsmeijer op. ‘Ik vind het gewoon fijn om af en toe te horen hoe het gaat met onze klanten. Noem me vreemd, maar die interesse is oprecht. Bij HalloStroom hebben we gelukkig de vrijheid daar aandacht aan te besteden. Sterker nog, het wordt gestimuleerd. Daarom heb ik het hier zo naar mijn zin.’ Het was een warme ontmoeting met een veel te groot stuk gebak. 'De 340 kilometer reizen was het meer dan waard.'

Lees ook Mandy haar antwoorden op haar 12 VOLT VRAGEN