Menu
8,6

Zonnepanelen kopen in Almere?

Al 12.029 daken in Almere met zonnepanelen

Nog 62.000 naakte daken te gaan. Help je mee heel Almere en daarbuiten verduurzamen?

Inwoners in Almere besparen jaarlijks €8.522.874

Niks investeren, direct besparen.

1.156 zonuren per jaar in Flevoland

Wek ook je eigen duurzame energie op.

Zonnepanelen kopen in Almere? Huren kan ook!

Wil jij zonnepanelen kopen in Almere? Wist je dat huren ook een optie is? 16% van de daken in Almere is "aangekleed" met zonnepanelen, dat betekent dat ruim 62.000 daken nog geen zonnepanelen hebben. Nergens voor nodig, want zonnepanelen huren in Almere is nu goedkoper dan ooit. Geen investering of gedoe en de huurprijs staat voor 15 jaar vast. HalloStroom regelt het allemaal voor je. Je bespaart tot wel 500 euro per jaar op je energierekening!

Zonnepanelen subsidie Almere
Helaas is de subsidie op zonnepanelen al een tijdje gestopt. Dat betekent dat je dus ook geen subsidie meer kunt aanvragen voor zonnepanelen kopen in Almere. Toch zijn er nog wel gemeenten die speciale regelingen hebben voor mensen die zonnepanelen willen kopen. Check bij jouw gemeente of er regelingen zijn.

Zonnepanelen huren Almere
Bij HalloStroom kun je zonnepanelen huren. Je bespaart zo direct, je hebt geen gedoe én geen investering. We willen namelijk dat je zorgeloos zonnepanelen huurt. Met A-kwaliteit panelen en een allrisk-verzekering ben je vanaf dag 1 gegarandeerd onder de pannen. Duurzaam in jouw voordeel is meer dan alleen een leus. Dat merkte onze zonnige reporter ook. Zij was op pad in Flevoland.

Reken het maar eens uit

Welkom in de nieuwe energiewereld. Die is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales. Wij maken die energie bereikbaar. Dat is ons doel. Daar werken wij elke dag aan.

Zonnepanelen kopen Almere: huren kan ook!

Met ons huurabonnement hoef je geen grote investering te doen om te kunnen profiteren van zonnepanelen. Zo houd je geld over om andere leuke dingen te doen. Anders dan bij zonnepanelen kopen Almere. Bekijk hiernaast wat jij kunt besparen en reken uit je winst!

Rekenvoorbeeld jaarlijkse besparing

 • Huidige stroomkosten * € 103 per maand
 • Eenmalige investering gratis
 • Huur 12 panelen € 66 per maand
 • Besparing per maand € 37 per maand
 • Besparing per jaar € 444 per jaar
* o.b.v. 4000 kWh verbruik
** dit is een rekenvoorbeeld. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat ga jij besparen?

Hallo Almere hallo zonnige daken
Hallo Lelystad dag naakte daken
Hallo Lelystad dag naakt dak

Zonnepanelen Almere: ervaringen van onze klanten

Super service. Wat ze zeggen dat doen ze ook, Afspraak is afspraak.
John Almere
10/10
Afspraken werden goed nagekomen. Montage werd vlot en volgens afspraak gedaan.
Jaap Sr. Eikenhorst
9/10
Meer weten?

Meest gestelde vragen

We begrijpen heel goed dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je niet het antwoord dat je zocht. Bel ons dan gerust voor een advies op maat. De kleine lettertjes van de actievoorwaarden vind je hier.

 • Is mijn dak geschikt?
  Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De exacte opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.
 • Hoeveel ga ik besparen?
  Wat je precies gaat besparen hangt af van je kosten en verbruik op dit moment, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. Via de online dakcheck of persoonlijk aan de telefoon informeren we je graag over de beste keuze voor jouw situatie.
 • Wat als ik ga verhuizen?
  Er zijn drie opties als je zonnepanelen huurt en je gaat verhuizen. • Overdragen Je huurcontract wordt simpelweg overgedragen aan de nieuwe bewoner. Geen gedoe en jullie profiteren beiden. • Afkopen Je betaalt, tegen een in verhouding laag bedrag, je zonnepanelen af, of de nieuwe bewoner doet dat. Denk ook even aan de eventuele btw-teruggave. • Meeverhuizen Je verhuist de zonnepanelen mee naar je nieuwe woning. Wij verzorgen de verhuizing naar en de installatie op je nieuwe dak. De kosten voor meeverhuizen zijn voor jou.
 • Hoe zit het met onderhoud?
  Zonnepanelen huren bij HalloStroom betekent 100% duurzame stroom zonder risico’s of stress. Naast het huren van je abonnement ben je gelijk allrisk verzekerd en wordt alles voor je geregeld en gemonitord. Daarnaast hoef je de zonnepanelen niet schoon te maken, want dat doet de regen voor je. En denk je dat er iets mis is met je zonnepanelen of het systeem? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.
 • Wat zit er in mijn pakket?
  Wij gebruiken specifiek het woord ‘zonnestroomsysteem’, want met alleen zonnepanelen ben je er nog niet. De elektriciteit die zonnepanelen opwekken is namelijk nog niet bruikbaar als energie. Naast zonnepanelen heb je ook nog een omvormer nodig, die de elektriciteit omzet in bruikbare energie voor je eigen meterkast en een montageset voor een veilige plaatsing op het dak. Dit alles samen vormt wat wij ‘jouw eigen zonnestroomsysteem’ noemen.

Besparen met je buren, dat geeft energie

Tackle elkaar bij de voordeur, klim over de schutting en ga uit je dak, want samen met je buren krijg je nu nog meer voordeel.

Naast de 6 maanden gratis en alle voordelen van het huren, kun je samen met je buren nog meer besparen. Draag jij iemand aan, dan krijgen jullie beiden 150 euro extra korting. Voor iedere buur wordt jij beloond. Reken uit je winst als je 10 buren aandraagt!

Lees hier meer over het burenvoordeel.