Menu
8,5

SolarEdge omvormer

Een SolarEdge omvormer is een hoge kwaliteit omvormer en ideaal als je op zoek bent naar een kwalitatieve omvormer. SolarEdge is een bedrijf dat oorspronkelijk is gestart in Israƫl, maar inmiddels vindt de productie grotendeels plaats in de Verenigde Staten. Een omvormer van SolarEdge staat garant voor een maximaal rendement en is verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Waarom koop je SolarEdge omvormer en welke voordelen biedt dit?

Solar Edge omvormer: hoge kwaliteit omvormer

Een SolarEdge omvormer is gemiddeld genomen wat duurder in aanschaf, maar daar staat genoeg tegenover. Het bedrijf SolarEdge levert namelijk omvormers die de opbrengst van iedere zonnepaneel optimaliseert met power optimizers. Op jaarbasis produceert dit 25 procent meer energie. Daarnaast ontvang je 12 tot 25 jaar garantie op de omvormer, afhankelijk van welk type je aanschaft. Ten slotte verdien je ook de meerprijs in gemiddeld 8 jaar terug.

Welke voordelen biedt een omvormer van SolarEdge?

Het enige nadeel van een omvormer van SolarEdge is dat je minimaal 8 zonnepanelen nodig hebt. En ook al is een SolarEdge kostbaarder in aanschaf, er zijn vaak lokale of landelijke subsidies mogelijk om de aankoop aantrekkelijk te maken. Elke SolarEdge kent een veilige spanning en gaat jarenlang mee. Bovendien haalt een omvormer van dit merk het maximale uit ieder zonnepaneel. Dit maakt de omvormers van SolarEdge beslist de moeite waard om aan te schaffen. Werk daarom samen met een bedrijf dat zowel de omvormer als de zonnepanelen voor je installeert.