Menu
8,4

Zonnepanelen op rieten dak

Steeds meer huiseigenaren gaan voor zonne-energie en dus voor zonnepanelen op het dak. Veel daken in Nederland zijn geschikt.

Rieten daken

zonnepanelen rieten dak

Optimaal profiteren van de zon wil iedereen. En laten we eerlijk zijn, zo'n plekje als op de foto ook. Het leggen van zonnepanelen op een rieten dak is echter een stuk lastiger.

Kunnen zonnepanelen op een rieten dak?

Vanwege ons legsysteem is het helaas niet mogelijk rieten daken te voorzien van zonne-energie. Misschien zijn er andere kansen, zoals een garage of een stuk plat dak. Doe in dat geval de dakcheck en bereken zelf hoeveel je kunt besparen.

Er zijn wel mogelijkheden om zonnepanelen op een rieten dak te laten plaatsen. Dit doen andere aanbieders. Onthoud dan dat in een nieuw te dekken dak het aanbrengen van zonnepanelen uiteraard eenvoudiger is en minder tijdrovend dan zonnepanelen installeren op een bestaand rieten dak.

Kosten zonnepanelen rieten dak

Helaas kunnen we je geen indicatie geven van de kosten voor zonnepanelen op een rieten dak. Dit komt doordat wij geen zonnepanelen op een rieten dak plaatsen. Maar neem vooral contact met ons op als je tóch zonnepanelen wilt op bijvoorbeeld een plat dak, een schuin dak, een garagedak of een dak met een dakkapel. We denken altijd met je mee!

Check je dak!

Hoeveel ga jij besparen?

Dordrecht zwaar
Rotterdam Hallo Stroom
Hallo Almere hallo zonnige daken