Menu
8,5

Zonnepanelen op rieten dak

HalloStroom plaatst zonnepanelen op vrijwel alle daken, maar op een rieten dak helaas niet. We kijken graag met je mee naar andere mogelijkheden.

Rieten daken

Alternatief voor zonnepanelen op rieten dak

HalloStroom plaatst geen zonnepanelen op een rieten dak, maar samen kunnen we kijken naar andere kansen. Misschien heb je een garage of schuur? Een paar zonnepanelen helpt al aanzienlijk in het verlagen van de energierekening. Doe snel de dakcheck en bereken hoeveel je kan besparen.Check je dak!

Waarom plaatsen we niet op een rieten dak?

HalloStroom plaatst zonnepanelen niet op riet vanwege het complexe legsysteem. Voor het plaatsen van zonnepanelen op een rieten dakbedekking adviseren we contact op te nemen met een rietspecialist.

  • Een uitsparing in het riet is een ook goede optie voor zonnepanelen. De panelen worden op de onderliggende constructie bevestigd en het dak wordt opnieuw waterdicht gemaakt.
  • Het monteren van zonnepanelen bovenop een rieten dak is niet aan te raden. Het riet kan dan niet meer genoeg ‘ademen’ en zal sneller vergaan.

Enthousiast?

Wil je weten welke mogelijkheden je hebt voor zonnepanelen? Neem c op voor vrijblijvend advies van één van onze specialisten.

Hoeveel ga jij besparen?

Dordrecht zwaar
Rotterdam Hallo Stroom
Hallo Almere hallo zonnige daken