Menu
8,5

Zonnepanelen schuin dak

Veel woningen in Nederland hebben een schuin dak en vaak is dat in combinatie met de typerende oranje dakpannen. En vaak levert dit een uitstekende plek op voor het installeren van zonnepanelen. Steeds meer huishoudens kiezen dan ook voor zonnepanelen op het schuine dak.

Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Heb jij een rieten dak, een garagedak, een plat dak en wil je weten of je dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe onze eenvoudige online dakcheck en zie direct of je dak in aanmerking komt.

Hallo Lelystad dag naakt dak

montage zonnepanelen op schuin dak

Het voordeel van montage van zonnepanelen op een schuin dak is dat de hellingshoek al aanwezig is. Het nadeel? Je dak moet wel een beetje gunstig liggen t.o.v. de zon. Na de schouw, waarbij we controleren of je dak geschikt is en jouw akkoord, gaan we aan de slag met de montage. Onze installateurs plaatsen rails tussen de dakpannen, waarop de zonnepanelen worden bevestigd. En binnen een dag profiteer jij van zonne-energie en een lagere energierekening.

Legplan zonnepanelen schuin dak

Op basis van je gegevens, zoals je huidige energieverbruik, de afmetingen van jouw dak en eventuele specifieke wensen, gaan onze accountmanagers aan de slag met het maken van een ontwerp op maat. We sturen je een legplan van de zonnepanelen en een persoonlijke en vrijblijvende zonnepanelen offerte. Daarmee krijg je inzicht in de capaciteit van jouw zonnestroomsysteem en kun je direct zien wat de opbrengst is.

Legplan goedkeuren

Als de offerte voor zonnepanelen je aanspreekt, geef je je akkoord op het legplan. Er wordt nog een laatste check door ons gedaan waarbij we controleren of het juridisch ook mogelijk is om de zonnepanelen op je dak te installeren. Een van de voorwaarden is bijvoorbeeld dat je zelf eigenaar van de woning moet zijn.

Laatste check legplan op locatie

We maken een afspraak zodat onze monteurs voor een laatste check van het bedachte legplan bij je thuis kunnen komen. Moeten er dan toch nog zaken worden aangepast? Dan ontvang je daarna een nieuwe offerte met aangepast legplan voor zonnepanelen op je woning.

Wat ga jij besparen?

Rotterdam Hallo Stroom
Dordrecht zwaar
Hallo Almere hallo zonnige daken
Hallo Lelystad dag naakt dak
Hallo Stroom Lelystad a6 windmolens zonnepanelen